פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

יש הבדל בין הנדסת חשמל בבר אילן לבין בן גוריון?

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
spartan932 הצג רשימה נפתחת
חבר מסור
חבר מסור

כתובת: חולון
מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 40
  ציטוט spartan932 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: יש הבדל בין הנדסת חשמל בבר אילן לבין בן גוריון?
    פורסם: 01/מרס/2009 ב- 03:09
בבן גוריון זה נקרא הנדסת חשמל ומחשבים ובבר אילן זה רק הנדסת חשמל..
אם אני רוצה הנדסת חשמל ואלקטרוניקה איפה האלקטרוניקה פה לא הבנתי אם תוכלו להסביר לי כי זה חשוב תודה..
לתחילת העמוד
XAVT הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

כתובת: Israel
מאמרים: 662
  ציטוט XAVT ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 01/מרס/2009 ב- 13:50
זה אותו הדבר חוץ מהשם.
לתחילת העמוד
חבר מסור
חבר מסור

ציטוט spartan932 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 02/מרס/2009 ב- 20:10
אם תוכל להסביר איפה פה האלקטרוניקה... והאם ההנדסת חשמל שבבר אילן זה הנדסת חשמל ואלקטרוניקה?
לתחילת העמוד
XAVT הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

כתובת: Israel
מאמרים: 662
  ציטוט XAVT ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 02/מרס/2009 ב- 21:12
כן זה כן, חשבתי שזה היה ברור ומובן ממה שכתבתי.

אלו שני שמות שונים לפחות או יותר אותו הדבר רק בשתי אוניברסיטאות שונות. לפעמים קוראים לזה הנדסת חשמל, לפעמים הנדסת חשמל ואלקטרוניקה ולפעמים הנדסת חשמל ומחשבים.

נערך ע"י XAVT - 02/מרס/2009 ב- 22:39
לתחילת העמוד
פסיכו הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
:: טל טסונה ::

כתובת: ישראל
מאמרים: 1031
  ציטוט פסיכו ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 05/מרס/2009 ב- 16:24
קח בחשבון שלא מדובר באותם מסלולי התמחות, בנוסף יש עניין של יוקרה, נכון להיום חשמל בבן גוריון נחשב יוקרתי יותר אם כי בסופו של יום התעשיה מתייחסת תשתי האוניברסיטאות כמעט באופן שווה.
פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
חבר מסור
חבר מסור

ציטוט spartan932 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 05/מרס/2009 ב- 23:22
מה ז"א לא מדובר באותם מסלולי התמחות אם תוכל להסביר ולפרט מאוד אני אשמח כי אני רוצה לדעת
לתחילת העמוד
telesvet הצג רשימה נפתחת
חבר מסור
חבר מסור

מאמרים: 47
  ציטוט telesvet ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 06/מרס/2009 ב- 12:30

שאלתי כאן פעם אם הנדסת חשמל והנדסת אלקטרוניקה זה אותו דבר ואמרת שכן וזה לא נכון! ממה שהבנתי אלקטרוניקה זה יותר התעסקות בפרטים, מעגלים חשמליים וחשמל זה יותר התעסקות במערכות כלליות. שמעתי את זה גם ממרצה להנדסת אלקטרוניקה וגם ממהנדס אלקטרוניקה. כמובן שיש דברים חופים ולכן יכול/ה להיות חוג או פקולטה בשם הנדסת חשמל ואלקטרוניקה ששם לומדים את שניהם (כמו שברור שאם יש חוג שנקרא הנדסת חשמלים ומחשבים זה לא אומר ש -       הנדסת חשמל = הנדסת מחשבים).                                                                                              בהצלחה לכולם!  

לתחילת העמוד
פסיכו הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית

ציטוט פסיכו ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 06/מרס/2009 ב- 14:17
לא אמרתי שהנדסת חשמל = הנדסת מחשבים, אמרתי שהשם המלא של התואר זה: הנדסת חשמל, אלקטרוניקה ומחשבים ובפועל מה שמשנה זה מסלול ההתמחות שבחרת.

מי שבוחר לתגבר אלקטרוניקה בוודאי לא ילמד את אותם הקורסים שלומד סטודנט המתגבר מסלול מחשבים, אותות או הספק גבוהה.
פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
telesvet הצג רשימה נפתחת
חבר מסור
חבר מסור

מאמרים: 47
  ציטוט telesvet ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 06/מרס/2009 ב- 14:23
את המחשבים הבאתי כראיה שאם יש חוג עם שם שכולל כמה תחומים זה לא אומר שהתחומים זהים על מנת להפריך את הטענה (שכן נכתבה כאן) שהנדסת חשמל והנדסת אלקטרוניקה זה אותו דבר.
לתחילת העמוד
פסיכו הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית

ציטוט פסיכו ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 06/מרס/2009 ב- 14:38
אני במקרה בוגר של התואר הזה ואני שוב אומר, חשמל או אלקטרוניקה זה מסלולי התמחות, השם המלא הוא "הנדסת חשמל, אלקטרוניקה ומחשבים".

חלק מהאוניברסיטאות מכוונות אותך למסלול זה או אחר ואז יכול להיות שהן מצמצמות את שם התואר אך בסופו של דבר הכל עניין של מסלול התמחות.
פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
tsviya הצג רשימה נפתחת
חבר מסור
חבר מסור
צלמית

כתובת: מרכז
מאמרים: 41
  ציטוט tsviya ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 07/מרס/2009 ב- 21:24
Smileהיי, אתם יודעים אולי מה הסף קבלה להנדסת חשמל בבן גוריון?
הייתי ביום פתוח בבר אילן ונסגרתי על זה שאני רוצה ללמוד הנדסה,
בין היתר בגלל זה אני עושה פסיכומטרי שוב וממש לחוצה שאני לא אתקבל בסוף...

רק אור וטוב ושמחה תמיד!
צביה
לתחילת העמוד
פסיכו הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית

ציטוט פסיכו ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 08/מרס/2009 ב- 01:30
ככלל זה משתנה בין שנתון לשנתון.
תוכלי לבדוק במחשבון הקבלה שבאתר שלהם :-)

בהצלחה! ואם יש לך שאלות נוספות אל תהססי.
פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .170 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.