פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

חושבים שאני משוגעעעע..?!?!

הגב למאמר הגב למאמר הדף  <12
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
אילפס הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 115
  ציטוט אילפס ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 11/אוקטובר/2006 ב- 07:41
ממש מדכא,Confused אני עכשיו בתחילת הקורס של קידום תיכון.
אז מה אין לי סיכוי לצאת עם ציון נורמלי? 600+?
Questionאיך אני יכולה לחזק את עצמי מעבר לקורס???Question
בכל דבר צריך למצוא ת'טוב-גם בפסיכומטרי...
לתחילת העמוד
adi123 הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

כתובת: Israel
מאמרים: 410
  ציטוט adi123 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 11/אוקטובר/2006 ב- 09:42
היי אליפס

יש לך המון חומר פה באתר שיכול מאוד לחזק אותך בנוסף למה שאת לומדת בקורס.
תתרגלי כמה שיותר ולבחינה תגיעי מוכנה,ללא ספק
בהצלחה
עדידי
לתחילת העמוד
~NATALY~ הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש
צלמית

מאמרים: 10
  ציטוט ~NATALY~ ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 11/אוקטובר/2006 ב- 10:56
עדי!
מצטערת שלקח לי קצת זמן לענות..בכל אופן
תודה רבה!!על העידוד והתמיכה
אני לא ניגשת לאוקטובר עם הרגשה שלילית אני באה לשם לעשות סימולציה מה שנקרא לראות בחינה וללמוד ממנה זה יעזור לי לפבוארTongue

Nataly:)
לתחילת העמוד
adi123 הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

כתובת: Israel
מאמרים: 410
  ציטוט adi123 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 11/אוקטובר/2006 ב- 14:29
סבבה נטלי, בדיוק כמו שאת עוברת טסט ראשון בנהיגה,את הולכת לראות מה זו הבחינה הזו ואז את יודעת פחות או יותר איך להערך אליה.
בהצלחה בשני המבחנים:)
עדידי
לתחילת העמוד
אוהד הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

כתובת: רחובות
מאמרים: 139
  ציטוט אוהד ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 15/אוקטובר/2006 ב- 00:55
 יש גם אנשים שלמדו לבד והוציאו אחלה ציונים - ואם אפשר לבד, אפשר גם עם קורס לא איכותי.
חחח
לתחילת העמוד
אילפס הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

מאמרים: 115
  ציטוט אילפס ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 15/אוקטובר/2006 ב- 11:38

כל הזמן מנסים לחשוב ולבדוק האם הקורס שלקחנו הוא טוב או לא, אבל את העיקר שוכחים, ההשקעה שלנו גם מעבר לשעות הקורס היא זאת שתביא אותנו אל ההצלחה שלנו.

הקורס שלקחנו הוא לא יעשה לנו את העבודה, הוא אולי נותן לנו את הבסיס, את המסגרת, אבל כל העבודה נופלת עלינו.

בהצלחה לכולם!!!
בכל דבר צריך למצוא ת'טוב-גם בפסיכומטרי...
לתחילת העמוד
golanet הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

מאמרים: 1
  ציטוט golanet ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 16/אוקטובר/2006 ב- 14:26
פורסם במקור ע"י ~NATALY~

היי נכנסתי לפורום במקרה ופשוט הייתי בהלם מאבי!זה כל כך נכון

סיימתי בדיוק היום את הקורס של קידום תיכון וכמו שאבי אמר..זה לא היה שווה בכלל!הם פשוט לא מתאימים את עצמם לתיכון הכל נורא קצר נורא עמוס(לצורך השוואה היו לי 16 מפגש בסה"כ וכולם יודעים עד כמה זה לא מספיק!)אני ניגשת עוד שבוע בידיעה ברורה שהציון הזה ממש לא משקף את היכולות שלי אבל....אני כנראה יותר משוגעת מאבי כי התאכזבתי מעצמי ומחוסר ההשקעה שלי כנראה קשות ואני ניגשת שוב בפבואר הפעם ע"י לימוד עצמי עם הספרים שיש לי ועוד כל מיני ספרים שאני מגייסת וכמובן עם האתר הזה שעוזר לי המון!
בקיצור רק רציתי להגיד עד כמה אני מזדהה עם אבי.
תאחלו לי בהצלחה Smile(לפבואר..אוקטובר כבר אבוד מראשOuch)

חחח בדיוק אותו המקרה שקרה לי, גם אני עברתי קורס קידום תיכון, היום עשיתי את הבחינה.. החלקים של המילולי והאנגלית החלשים אצלי המישכו להוות בעיה וככל הנראה שאני אצא עם ציון נמוך בהחלט (פחות מ600). כמוך, חשבתי כבר ללכת על מועד הבא - פבואר - ופשוט יותר להשקיע, הפעם באמת לא השקעתי - אפילו בקושי על האוצר מילים עברתי.. אני מקווה שכבר החל מהיום אני מתחיל להשקיע ולנסות להשתפר למועד הבא. Embarrassed
לתחילת העמוד
אלון הצג רשימה נפתחת
פסיכי לא מזוהה
פסיכי לא מזוהה
  ציטוט אלון ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 21/ינואר/2007 ב- 18:14
אבי לימוד אנגלית זה חשוב מאוד ולכן אני רק יכול להמליץ לך על האתר תרגמני שיעזור לך ללמוד את המילים החשובות באופן מסודר ושיטתי
לימוד אנגלית

בהצלחה
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר הדף  <12

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .172 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.