פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

התיעצות קטנה ..

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
אמיר21 הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש
צלמית

כתובת: כפר מג'אר
מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 1
  ציטוט אמיר21 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: התיעצות קטנה ..
    פורסם: 11/ספטמבר/2009 ב- 21:43

קניתי מבחנים מסטימצטקי אבל אין שם פתרון של השאלות ..איפה אפשר למצוא את הפתרונות ..

והאם השאלות הם ברמה של שאלות במבחן ,(יש לי מ H2 ועד H11) ...
חשוב לי לדעת לפני שאני מתחיל לעשות אותם ..
ועוד משהו מנסיונכם האם הזמן שנשאר עד הבחינה מספיק או לשחות אותה לחודש 12 אני בגדול המבחן המכריע זה בחדש 4 ..?
לתחילת העמוד
assafy הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 968
  ציטוט assafy ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 11/ספטמבר/2009 ב- 22:23
היי אמיר. אענה פי הסדר:

1. אין פתרונות מלאים באוגדן, רק תשובות סופיות. ברשת ניתן למצוא פתרונות מלאים החל מ-12H. כאן בפסיכו יש מ-12H עד 16H פתרונות מלאים:
http://psycho.co.il/ogdanfullsol.asp?arcde=ogdan12Hch1Q1&srtd=psychoOgdan&ssrtd=ogdan12H

לגבי שאר הסימולציות-בשביל זה יש את האתר. פשוט תרשום את השאלה ותקבל עזרה :)

2. אלה מבחנים שבאמת היו. כיום המבחן מעט קשה יותר, אבל עדיין זה אחלה תרגול, ובכלל כל סימולציה, על אחת כמה וכמה אלו של המרכז הארצי, היא תרגול מצוין (אבל את אלה של המרכז הארצי כדאי לשמור לסוף, כשאתה בשיא היכולת)

3. אני לא בטוח שהבנתי את כל השאלה שלך...
בכל מקרה-אם רק עכשיו התחלת ללמוד-כמובן שלא כדאי לגשת למועד הקרוב, שהוא עוד 3 שבועות. ההרשמה גם נסגרה, ואם תרצה להירשם-זה יעלה לך איזה 700 ש"ח אני חושב, וגם לא תוכל לבחור את האזור שבו תיבחן (כך שיכול להיווצר מצב שאתה מהצפון וישלחו אותך להיבחן לב"ש. לא נעים...).

לגבי ה"מבחן המכריע" - אין מושג כזה, אבל כנראה אתה מתכוון לעובדה שרוב הפקולטות מקבלות את הציונים של המבחן של אפריל, וכל תוצאה שהתקבלה במועד מאוחר יותר תדחוק את המועמדות שלך להרשמה מאוחרת, מה שיפחית את הסיכויים שלך להתקבל לאונבירסיטה/מכללה.

בכל מקרה, קח בחשבון שזה לא תופס לכל הפקולטות. בסופו של דבר-זה תלוי מה אתה רוצה ללמוד, וכמו שיש אנשיםש רוצים רפואה וחייבים פסיכומטרי ובגרות טיפ-טופ - יש אנשים שרק רוצים ללמוד על גידולי שדה בפקולטה לחקלאות, ובמקרה כזה לא צריך למהר להירשם, וגם לא צריך פסיכו ובגרות משוגעים. והכי חשוב-שניהם חשובים, והעיקר שתבחר משהו שטוב לך :)
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .266 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.