שלום אלעד! אני לומדת לפסיכומטרי עם ספרי הלמידה עצמית שלכם ונבחנת בדצמבר. אני עדיין לא גמרתי את כל החומר -אני אוחזת בשבוע 7 לפי ההמלצה שלכם אבל עכשיו יש לי פחות זמן, בערך כשעה וחצי ביום לפסיכומטרי ורציתי לדעת אם עדיף לי להתחיל להתמקד בסימולציות או להמשיך בספרים ולגמור את החומר. תודה רבה מאוד! אגב, הפורום הזה ממש עוזר, הוא מצוין!
מכיוון שזהו פסיכומטרי שני שלי עשיתי את כל המבחנים של המרכז הארצי בשנה האחרונה כך שהם לא רלוונטיים אלי מבחנית ניבוי הציון והבהרת התחומים בהם אני חלש.
אלעד, בראייה של שלוש שנות מתכונת חדשה, איך הכי נכון לערוך את מבחני המתכונת הישנה כדי שידמו לחדשה (כמובן שהשאלה היא רק לגבי הפרק המילולי, בשאר הפרקים הבנתי איך לשנות את הבחינה)? מבינת שאלות היגיון וכו'..
לגבי כמותי - אני ממליץ להשאיר את הפרקים כמו שהם ולא לערוך אותם כלל - השאלות בהשוואה כמותית הן תרגול *מעולה* וחבל לוותר על זה.
מילולי - מה שכתוב עדיין תופס. זו קצת בעיה לערוך ממש כי צריך לעבור על סוגי השאלות לפני כן, לשלוף החוצה שאלות לוגיקה חופרות (אבל להשאיר את הפשוטות), ולהוסיף שאלות הבנת הנקרא בדיד (פסקה). זה לא באמת ישים, אלא אם כן איזה מדריך עושה את זה בשבילך.
הפתרון היחיד בעיני הוא להשאיר את הפרקים כמו שהם, ובתחקור לקחת בחשבון שחסרות שאלות של הבנת הנקרא.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב על נושאים בפורם זה אתה לא יכול למחוק את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול ליצור סקרים בפורום זה אתה יכול להצביע בסקרים בפורום זה