*התשובות לא הסתדרו לי עם השאלות.
אני אתן דוגמא..למשל שאלה 37 "עד שנות ה-60 נשענה ישראל במידה רבה על תמיכתה של צרפת, ____ כיום ארה"ב היא המעצמה העיקרית המעניקה תמיכה לישראל"
1. אך 2. אם לא די בכך 3. אע"פ ש- 4. בעוד ש
התשובה בספר היא 2. (ברור לי שהתשובה היא 3)
זו דוגמא אחת אבל ניתקלתי בעוד כאלה..
*אבל זה ידוע שקריאת ספרים היא חשובה..וידוע שרוב הנערים/ ילדים יעדיפו סרטים על פני ספרים
*בנוסף בעמוד 26 מטלת כתיבה שניה- הרעיון שלאישה אין את הזכות הבלעדית להחליט על העובר אלא גם לאב- ברור לי שהטענה הזו קצת פחות קשורה וחשובה ספציפית לקטע הזה אבל יש לה מקום כלשהו בחיבור?
את יכולה לכתוב בצורה יותר מפורטת מה בדיוק את שואלת?
אצלך בראש את מבינה אבל כשאני קורא את זה בלי קונטקסט תוך כדי דברים אחרים שאני עובד עליהם אני לא ממש מבין מה את שואלת...
"19 - 43, 48 - מי קבע? עשית סקר? מחקר? אני חושב שלא חשוב לקרוא ספרים בכלל וזה בזבוז זמן, ורוב הילדים בכיתה שלי דווקא הם תולעי ספרים ומעדיפים לקרוא מאשר לראות סרט."
אבל זה ידוע שקריאת ספרים היא חשובה..וידוע שרוב הנערים/ ילדים יעדיפו סרטים על פני ספרים ..לא כ"כ מובן לי
בנוסף בעמוד 26 מטלת כתיבה שניה- הרעיון שלאישה אין את הזכות הבלעדית להחליט על העובר אלא גם לאב- ברור לי שהטענה הזו קצת פחות קשורה וחשובה ספציפית לקטע הזה אבל יש לה מקום כלשהו בחיבור?
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב על נושאים בפורם זה אתה לא יכול למחוק את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול ליצור סקרים בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה