פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

רעיון מרכזי בטקס, והשלמת משפטים

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
Ohadus הצג רשימה נפתחת
חבר מסור
חבר מסור

כתובת: באר שבע
מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 96
  ציטוט Ohadus ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: רעיון מרכזי בטקס, והשלמת משפטים
    פורסם: 22/אוקטובר/2015 ב- 01:04
1. איך אתם מוצאים רעיון מרכזי של טקסט/פיסקה שמבקשים? אני מוצא לנכון לשאול מכיוון שזה שורף לי תשובות נכונות :/

2. האם בהשלמת משפטים קורה לכם שאתם יודעים את כל המילים, מבינים את המשפט. בכל זאת יש לך הרגשה שאתה יכול להתאים יותר ממילה אחת מהאפשרויות ?
לתחילת העמוד
אלעד שווייצר (פסיכו) הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

כתובת: תל אביב
מאמרים: 18183
  ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 22/אוקטובר/2015 ב- 01:51
1. רעיון מרכזי בטקסט הוא רעיון שכל הפסקאות קשורות אליו. המסיחים בתשובות הלא נכונות הם בדרך כלל נושאים שמדוברים בפסקה ספציפית ולא בכל הטקסט.

2. לא :) מה שחשוב זה הקשר בין חלקי המשפט. אני תמיד ממליץ לקצר את המשפט למילים פשוטות, בלי כל התיאורים מסביב - להבין את הרעיון והתפקיד של כל חלק במשפט, וכך ניתן לדעת איזו מילת קישור מתאימה.
פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
Ohadus הצג רשימה נפתחת
חבר מסור
חבר מסור

כתובת: באר שבע
מאמרים: 96
  ציטוט Ohadus ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 24/אוקטובר/2015 ב- 02:43
כלומר אם יש לי משהו שהוא ספציפי לפיסקה, אפשר לפסול אותו?
האם לקרוא משפט ראשון מכל פיסקה אמור להספיק?
לתחילת העמוד
אלעד שווייצר (פסיכו) הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

כתובת: תל אביב
מאמרים: 18183
  ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 24/אוקטובר/2015 ב- 02:50
אם יש משהו שקשור רק לפסקה אחת אז כן, אפשר לפסול אותו. וקריאה של שורה ראשונה מכל פסקה היא מיותרת, כי אתה מגיע לשאלה על הרעין המרכזי של הטקסט רק בסוף השאלות, אחרי זכבר קראת את רובו או כולו, ואתה יודע על מה מדובר.

פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .250 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.