כתובת: נהריה
מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 55
ציטוטתגובהנושא: תוכנית לימוד פורסם: 29/ינואר/2016 ב- 10:13
שלום ,
לפני כמה ימים התחלתי ללמוד ואני שוב נתקל בבעיה בתוכנית הלימוד... אני רכשתי את הערכה המורחבת וחלק מהספרים שברשותי אינם מופיעים בתוכנית בכלל כמו ספר שאלות 700.
כמו כן , התוכנית שיש פה בפורום מותאמת לוואלה סקול ולא למי שרכש כאן את הערכה המורחבת.
אז לאלעד ההמנהל , אנשים מבזבזים הרבה כסף וזמן כי הם רוצים להגיע לתוצאות מקסימליות והגענו לפה מסיבות שאתה בין הטובים אז לא הגיוני שאתם מפרסמים ערכות ואין לכם תוכנית לימודים תואמת לה , מהיום ועד לבחינה של אפריל זה 84 יום ואני רוצה לנצל אותם במקסימום.איך אני אמור לדעת מה ללמוד בכל יום אם אין לי תוכנית?
אגב, בדקתי ואתה רושמים בפירוט של הערכה שבאה עם זה תוכנית מפורטת ללימוד עצמי וחוץ מזאת בפורום ששייכת לוואלה סקוול אני לא מוצא משהו אחר.
שלום Lazer,
וואלה סקול ופסיכומטריקס הם תוספות למי שרוצה, הן לא תוספות חובה. תכנית הלימוד לא משתנה עם או בלי וואלה סקול - סדר הלימוד נשאר זהה. מי שיש לו וואלה סקול יכול לראות את השיעור שם, ומי שלא יכול לעבור על הפסיכו-כיס וללמוד ולתרגל ישר מהספרים.
לגבי הספרים החדשים - אלה תוספות חדשות שעדיין לא נכנסו לתוך התכנית, אני מקווה שכבר בסוף השבוע הזה יתעדכנו בה. בכל מקרה, זה מאוד פשוט -
ספר חשיבה פסיכומטרית - מיד אחרי שיעור חשיבה פסיכומטרית (יום 15). לפתור את כולו.
ספר 700 - בכל נושא בכמותי לאחר שמסיימים את התרגול בספרים הרגילים, אפשר לתרגל מתוך ספר 700 באותו נושא. אין כאן סדר אחר, זה בא ישר אחרי שיעורי הבית הרגילים.
ספר ניהול זמנים - בהתאם לצורך. אם אתה רוצה אתה יכול לתרגל ממנו תוך כדי הלימוד, ואם אתה רוצה אתה יכול להשאיר אותו לחזרות במרתון.
צריך להבין דבר כזה - יש ספרים שהם הבסיס של הלימוד, ואותם חייבים כולם לעשות בסדר מסוים, ויש ספרים שהם "אקסטרה", וכל תלמיד משתמש בהם לפי צרכיו, והשימוש בהם גמיש - אפשר לתרגל מהם תוך כדי, ואפשר להשאיר אותם לסוף.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב על נושאים בפורם זה אתה לא יכול למחוק את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול ליצור סקרים בפורום זה אתה יכול להצביע בסקרים בפורום זה