כתובת: אלעד
מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 72
ציטוטתגובהנושא: בנושא בדיקצ חיבור פורסם: 25/פברואר/2016 ב- 15:23
ישנה אפשרות לכתוב לכם כאן בפורום את החיבורים שאני עושה ואתם תבדקו לי את זה ותתנו לי ציון?....😂😂😂
כמה זמן לפני בחינת הפסיכומטרי מומלץ לעשות מרתון וסימולציות..
וספר 700?😘😘
נ.ב. בזכותכם ובזכות ההסברים שלכם יותר קל לי במתמטיקה בכיתה זה עוזר וזה בסיס לא רק לפסיכומטרי זה שיטות פתירה גם לבגרות במתמטיקה
ישר כוח על כל ההשקעה שאתם משקיעים על התלמידים שלכם....
עד עכשיו ממליצה לכל מי ששמעתי שרוצה ללמוד פסיכומטרי אתם מעולים.....
יש לי שאלה האנשים שכותבים באתר שהם קבלו ציונים מעל 700 זה באמת? מה הסתברות האנשים שמקבלים ציון כזה?
אים אני לא כזאת טובה באנגלית יש לי סיכו להגיע לציון כזה?אני תלמידה שמשקיעה והכל....
יש לי עוד שאלה😳😳😳
אים רכשתי את הערכה שכוללת את הסרטוני וידאו אני צריכה גם לעיין בתנך של הפסיכומטרי או שמספיק הסירטונים בשביללדעת את השיטות..????
אשמח אים תענולי על השאלה הזאת וגם על השאלה הקודמת...
מקווה שתענו לי מהר...😍😍😍
מי שכותב את הציון שלו באתר זה הציון האמיתי - איזו סיבה יש לו לשקר? במיוחד שזה פורום אנונימי.
כ-9% מדוברי עברית עוברים את ציון ה-700.
לגבייך - זה תלוי בהמון פרמטרים, אנחנו לא יכולים לענות על זה. ברור שכדי להגיע ל-700 חייבים להיות טובים בכל התחומים, וככל שאת יותר טובה בכמותי ובמילולי את יכולה להיות פחות טובה באנגלית - עד גבול מסוים.
הסרטונים כוללים הכל.
הפסיכו-כיס יעזור לך בזמינות שלו כשאת צריכה לחזור על החומר. לא תמיד צריך לראות את כל הסרטון מחדש, לפעמים מספיקה הצצה של חצי דקה בספר.
איך אני אדע לגבי החיבורים שאני כותבת ועושה בספר חיבור שהם טובים ואני מתרגלת נכון ברמת הכתיבה כי זאת פעם ראשונה שאני נגשת לפסיכומטרי ואני לא יודעת אם הטענות שלי בחיבור מספיקות לרמת הפסיכומטרי...
נגיד הקישור ששמת לי פה זה מתי שאני עושה סימולציות ולא כרגע..
מה אתה מציע לי לעשות...👸👰👸
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב על נושאים בפורם זה אתה לא יכול למחוק את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול ליצור סקרים בפורום זה אתה יכול להצביע בסקרים בפורום זה