כתובת: ראשון לציון
מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 125
ציטוטתגובהנושא: מבחן מותאם - הפסקות בין פרקים פורסם: 20/מרס/2016 ב- 21:49
היי אלעד,
קיבלתי התאמה למועד הקרוב של הפסקות במהלך הבחינה.
במכתב שהמרכז הארצי שלח לי נכתב שתהיה הפסקה אחרי החיבור ואחרי כל שני פרקים ושזה יתקיים בכיתה קטנה.
כמה שאלות:
1. אתה יודע מה האורך המוקצה להפסקה?
2. מה מותר/אסור לעשות בהפסקות? הם לוקחים את דפי התשובות? כדאי פשוט ללכת לשרותים ולאכול משהו? המלצות אחרות?
3. לגבי המועד - התקשרתי אליהם המון פעמים והם טוענים שעדין אין תאריך לבחינה ושתאריך אפשרי הוא ה6/5 שזה יום שישי. במכתב שהם שלחו כתוב שהמועד יכול להיות גם חודש אחרי(!).. התחלתי ללמוד ממש מזמן ואני מתחילה לאבד את הכוח..
אתה יודע אולי מתלמידים אחרים אם הם קיבלו תאריך?
4.איך אתה ממליץ לחלק את הזמן שנשאר לי? במידה וזה ב6/5 - עוד כ6 שבועות.. סיימתי לחזור על החומר בכמותי פעם שנייה ופתרתי עד עכשיו 3 סימולציות. אני מפחדת שיגמרו לי הסימולציות לשבועיים האחרונים אם אעשה מהן יותר מידי..
1. לא
2. את יכולה לעשות מה שבא לך כל עוד זה לא קשור למבחן (יוגה, לרקוד סטפס, לבכות)
3. כשיהיה להם תאריך הם יודיעו לכולם, הם לא עושים דווקא :)
4. מה זאת אומרת ייגמרו לך הסימולציות? יש עשרות בחינות אם לוקחים בחשבון גם את המתכונת הישנה. ההמלצה שלי היא להמשיך בקצב ולהגיד תודה על כל יום שהמבחן נדחה - זה יותר זמן לתרגול (אלא אם את עומגת בסימולציות על 780-800 ואז אין לך כבר מה לשפר.
הי נועה, ניגשתי עם ההתאמה הזו בדצמבר. אשתף אותך בנסיוני המועט..
1. ההפסקה שלך תהיה ככל הנראה חמש דקות. הבוחנת שלי פתחה לי סטופר, ונאלצתי לעשות תחרות ריצה עם אחת הדודות לשירותים. החזיר אותי לטירונות ;)
2. את צריכה להפוך את דף התשובות, ולסגור את המחברת. מעבר לזה - תעשי מה שבא לך.
3. שימי לב שהשתנה לך הסטטוס באזור האישי ל"מכתב זה מהווה ביטול למכתב הזמנה קודם" (אל תדאגי, לא היית אמורה לקבל שום מכתב). בפעם שעברה, אחרי שקיבלתי את ההודעה הזו, קיבלתי זימון תוך שבוע. הם כנראה משבצים סופית את הנבחנים בימים הרגילים, ואז מחליטים החלטות לגבי המבחנים המותאמים.
4. פסיכולוגית, לא כל כך קל לגשת אחרי כולם, אבל בשבוע ספייר שהיה לי עשיתי דברים שלא הספקתי בחודש. הזמן הזה הוא זהב.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב על נושאים בפורם זה אתה לא יכול למחוק את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול ליצור סקרים בפורום זה אתה יכול להצביע בסקרים בפורום זה