1) לגבי הסימולציות- האם סימולציות של 8 פרקים עדיפות באופן משמעותי על סימולציות של 6 ? חשבתי לעשות רק 6 פרקים בכל הסימולציות, ובשבוע האחרון להוסיף עוד 2 פרקים ל2-3 מבחנים.. פשוט מניסיון קודם לא הצלחתי להסיק מסקנות מיוחדות בסימולציות של 8 פרקים..
2) אני חושבת לרכוש את בדיקת החיבורים אבל יש לי 2 שאלות עקרוניות- אתם מחזירים את החיבורים עם המלצות? אתם עושים השוואות לתלמיד (על סמך החיבורים הקודמים)?
אני שואלת מכיוון שכשבדקו את החיבורים שלי בקורס, בד"כ קיבלתי ציון +הערות שקשה לדעת איך ליישמן.
לדעתי החשיבות של לעשות סימולציות של 8 פרקים היא משמעותית. המוח והגוף שלך לומדים להתמודד עם הבחינה ומשך הזמן. לשבת במשך שלוש ומשהו שעות ולהתרכז זו פעולה לא פשוטה. לכן בשביל להצליח לעשות זאת בצורה טובה ושלא יהיו לך הפתעות במבחן את חייבת לתרגל. תתפלאי אבל את לא מבינה איך הגוף מיתרגל לישיבה הממושכת לאחר כמה סימולציות, ופתאום הבחינה לא ניראת לך כל כך ארוכה.
כמו כן, את גם לומדת להכיר מסימולצייה לסימולצייה את נקודות החולשה שלך ואיך להתגבר עליהם (ואני לא מדברת רק על החומר הלימודי כי זה פחות חשוב, אלא טעויות של חוסר תשומת לב/ חוסר ריכוז בפרקים האחרונים/ לחץ / לדלג על שאלות (נכון שעשית את זה בפרקים בודדים אבל גם במבחן מלא צריך לתרגל) וכו..)
לא הבנתי איך לא הצלחת להסיק מסקנות מ8 פרקים , מה ההבדל? להיפך, בסימולציות האלה הכי אפשר כי הן מדמות את הבחינה בצורה הטובה ביותר.
אני מבינה למה את מתכוונת. אני חושבת שזה תלוי בן אדם.. אני גם לא מרגישה הבדל משמעותי כשאני עושה 4/6/8 פרקים. המעבר מרמת השאלה לרמת הפרק, יותר משמעותי בעיניי, מהמעבר מפרק לשמונה פרקים.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב על נושאים בפורם זה אתה לא יכול למחוק את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול ליצור סקרים בפורום זה אתה יכול להצביע בסקרים בפורום זה