פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

שאלות

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
טליהטליה הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

כתובת: צפון
מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 1042
  ציטוט טליהטליה ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: שאלות
    פורסם: 26/מרס/2016 ב- 20:40
בס"ד שבוע טוב!

1) לגבי הסימולציות- האם סימולציות של 8 פרקים עדיפות באופן משמעותי על סימולציות של 6 ? חשבתי לעשות רק 6 פרקים בכל הסימולציות, ובשבוע האחרון להוסיף עוד 2 פרקים ל2-3 מבחנים.. פשוט מניסיון קודם לא הצלחתי להסיק מסקנות מיוחדות בסימולציות של 8 פרקים..

2) אני חושבת לרכוש את בדיקת החיבורים אבל יש לי 2 שאלות עקרוניות- אתם מחזירים את החיבורים עם המלצות? אתם עושים השוואות לתלמיד (על סמך החיבורים הקודמים)?

אני שואלת מכיוון שכשבדקו את החיבורים שלי בקורס, בד"כ קיבלתי ציון +הערות שקשה לדעת איך ליישמן.

תודה!
לתחילת העמוד
shir0 הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר

כתובת: מרכז
מאמרים: 112
  ציטוט shir0 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 26/מרס/2016 ב- 21:03
היי טליה. שבוע טוב!

אנסה לענות לך:

לדעתי החשיבות של לעשות סימולציות של 8 פרקים היא משמעותית. המוח והגוף שלך לומדים להתמודד עם הבחינה ומשך הזמן. לשבת במשך שלוש ומשהו שעות ולהתרכז זו פעולה לא פשוטה. לכן בשביל להצליח לעשות זאת בצורה טובה ושלא יהיו לך הפתעות במבחן את חייבת לתרגל. תתפלאי אבל את לא מבינה איך הגוף מיתרגל לישיבה הממושכת לאחר כמה סימולציות, ופתאום הבחינה לא ניראת לך כל כך ארוכה.
כמו כן, את גם לומדת להכיר מסימולצייה לסימולצייה את נקודות החולשה שלך ואיך להתגבר עליהם (ואני לא מדברת רק על החומר הלימודי כי זה פחות חשוב, אלא טעויות של חוסר תשומת לב/ חוסר ריכוז בפרקים האחרונים/ לחץ / לדלג על שאלות (נכון שעשית את זה בפרקים בודדים אבל גם במבחן מלא צריך לתרגל) וכו..)

לא הבנתי איך לא הצלחת להסיק מסקנות מ8 פרקים , מה ההבדל? להיפך, בסימולציות האלה הכי אפשר כי הן מדמות את הבחינה בצורה הטובה ביותר.

זאת דעתי, בהצלחה:)
לתחילת העמוד
Bcreative הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר

מאמרים: 356
  ציטוט Bcreative ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 27/מרס/2016 ב- 13:28
אני מבינה למה את מתכוונת. אני חושבת שזה תלוי בן אדם.. אני גם לא מרגישה הבדל משמעותי כשאני עושה 4/6/8 פרקים. המעבר מרמת השאלה לרמת הפרק, יותר משמעותי בעיניי, מהמעבר מפרק לשמונה פרקים.

נערך ע"י Bcreative - 27/מרס/2016 ב- 13:52
לתחילת העמוד
אלעד שווייצר (פסיכו) הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

כתובת: תל אביב
מאמרים: 18183
  ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 27/מרס/2016 ב- 15:07
1. כדאי לעשות גם כמה סימולציות של 8 פרקים אבל כמו שנכתב מעליי זה תלוי בתלמיד. יש כאלה שלא משנה להם אם זה 6 ו 8, ויש כאלה ש-8 קשה להם יותר.

2. אנחנו מחזירים טבלת פרמטרים עם ציונים לכל פרמטר וציון כללי, והערות מילוליות על גבי החיבור שמסבירות כמובן מה צריך לשפר.

פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .158 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.