פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

שאלות מפיילוטים קודמים

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
Zohar712 הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 38
  ציטוט Zohar712 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: שאלות מפיילוטים קודמים
    פורסם: 27/מרס/2016 ב- 12:29
אהלן הבנתי ששאלות שהופיעו בפיילוטים מהעבר עשויות להופיע בבחינות אמת.
מי שזוכר שאלות כלשהן מפיילוטים שהיו לו בעבר  מוזמן לפרסם כאן
בנוסף, למיטב הבנתי יש אנשים שניגשים לבחינה במטרה להוציא כמה שיותר שאלות מתוך פרקי פיילוט ואז הם פשוט מוכרים אותם ככה שאם יש כאן מישהו כזה אז שידע שאני מעוניין לקנות (בפרטי)

לתחילת העמוד
אלעד שווייצר (פסיכו) הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

כתובת: תל אביב
מאמרים: 18183
  ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 27/מרס/2016 ב- 15:08
הבנת לא נכון.
1. אין אנשים כאלה ואף אחד לא מוכר שאלות פסיכומטרי
2. פרקי פיילוט הם לרוב פרקים ישנים יותר שכבר הופיעו במבחנים ומטרתם לתקנן ציונים ולא פרקים עם שאלות חדשות שאמורות להופיע בעתיד.
פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
Zohar712 הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

מאמרים: 38
  ציטוט Zohar712 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 27/מרס/2016 ב- 20:05
פורסם במקור ע"י אלעד שווייצר (פסיכו)

הבנת לא נכון.
1. אין אנשים כאלה ואף אחד לא מוכר שאלות פסיכומטרי
2. פרקי פיילוט הם לרוב פרקים ישנים יותר שכבר הופיעו במבחנים ומטרתם לתקנן ציונים ולא פרקים עם שאלות חדשות שאמורות להופיע בעתיד.

לגבי 2 - את ההפך הגמור הסבירו לי בHigh q
לתחילת העמוד
ak47474 הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר

כתובת: **
מאמרים: 156
  ציטוט ak47474 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 27/מרס/2016 ב- 20:40
שאל את המדריך שלך למספר שנות הוותק שלו, תכפיל ב-5, וככל הנראה שהתוצאה תהיה קטנה ממספר שנות הוותק של אלעד. גם אני חשבתי שהפיילוטים הם פרקים נסיוניים, אבל אני נוטה להאמין לאלעד עם הנסיון הרב שלו.

השאלה אולי צריכה להיות אחרת לדעתי- מדוע בכלל יש צורך בפיילוט בכלל, הרי גם שאר הפרקים הם פרקים שעברו בדיקות והם פרקים טובים לכל דבר ועניין. למה לא לעשות את התקנונים עפ"י הפרקים האמיתיים כולם או חלקם?
לתחילת העמוד
אלעד שווייצר (פסיכו) הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

כתובת: תל אביב
מאמרים: 18183
  ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 27/מרס/2016 ב- 23:42
כדי להשוות בין נבחנים במועדים שונים חייבים שיהיו להם במבחן פרקים זהים כדי לתקנן רמה.
פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .187 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.