פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

שאלה מוזרה (לפחות לי)

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
sinister18 הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר

מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 283
  ציטוט sinister18 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: שאלה מוזרה (לפחות לי)
    פורסם: 26/יוני/2007 ב- 19:01
במירוץ שליחים משתתפות שתי קבוצות,בנות 11 אצמים כל אחת. מהירותו של אצן מקבוצה א' היא 15 מטר לשנייה ומקבוצה ב' 10 מטר לשנייה. בכל מפגש של שני רצים מקבוצה א' הם רצים יחד 10 מטרים ובכל מפגש בקסוצה ב' הם רצים יחד 5 מטרים. אם קבוצה א' נצחה בהפרש של 10 שניות,מהו אורך המסלול?
א.345 מטר ב.350 מטר ג.395 מטר ג.450 מטר.

מישהו יכול בבקשה(פסיכו) להבהיר את השאלה ולתת דרך לפתרון?
בתודה מראש.
לתחילת העמוד
אלעד שווייצר (פסיכו) הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

כתובת: תל אביב
מאמרים: 18183
  ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 26/יוני/2007 ב- 23:58
השאלה לא יכולה להיות שאלה ממבחן פסיכומטרי.  כנראה מאחד המכונים. תנסה למצוא את זה שכתב אותה שיסביר מה הוא ניסה להגיד, ואפשר גם להמליץ לו על איזה קורס בהבנת הנקרא/כתיבה או סתם קורס קרב מגע שמישהו יפוצץ לו את הפנים קצת.

זה שהם רצים יחד בכלל לא משנה כי הם באותה מהירות.  יש הפרש של 5 מטרים בשניה בין הקבוצות, 10 שניות זה 50 מטרים.

כמו שכתבתי - קורס קרב מגע נראה לי הכי מתאים.
אם אתה לא מוצא משהו מתאים, פשוט תברר את הכתובת שלו, נשלח אליו כבר מישהו ב - Take away

האצנים
פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
Boyd99 הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר

מהנדס פ.ט.ל

מאמרים: 319
  ציטוט Boyd99 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 27/יוני/2007 ב- 01:14
תתקשר לתוכנית של אמנון לוי לאלתר!!!
*לוחש ל- Sinister18*
(אבל בינינו, ההצעה של פסיכו הרבה יותר אטרקטיבית ).
גם אני פסיכו-פת!!!
לתחילת העמוד
sinister18 הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר

מאמרים: 283
  ציטוט sinister18 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 27/יוני/2007 ב- 01:38

פסיכו ב-take away או ב-easy way?

לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .141 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.