ציטוטתגובהנושא: בחרתי משהו ללמוד (אבטחת מידע)חשוב לי שתכנסו רגע... פורסם: 05/פברואר/2009 ב- 16:13
מה המצב חברים.. מנהל החברה שנותנת לעסק של אבא שלי שירותי מחישוב הציע לי ללכת ללמוד אבטחת מדיע MCSE... הוא המליץ לי על מכללת מידאטק בצפון (קרוב לבית שלי) הלכתי ודיברתי איתם נראה מקום נחמד... המסלול שצריך לעשות הוא קודם כל טכנאי פיסי -8 חודשים עלות 10750 כולל 2 מבחנים של מקרוופט (זו מכללה מוסמכת של מיקרוסופט) אחר כך את הקורס MCSE הוא אורך שנה וחודש ועולה משהו בסביבות ה-18-19 היא אמרה לי... ואחר כך CHECK POINT NGX AND HACKING שזה אורך משהו כמו 3 חודשים ועולה בסביבות ה-4...
כמובן שאני ארשם קודם לטכנאי פיסי ונראה מה יקרה אחר כך העניין שזה רק פעמיים בשבוע מחמש עד תשע סך הכל 236 שעות...הקורס נפתח ב-16 ואני צריך להחזיר תשובה עד מחר ואני לא יודע מה להגיד להם...כדאי או לא?
זה מקצוע כמעט בלי מתמטיקה שאני גרוע בה וזה נראה לי נושא שיעניין אותי... ולמה זה כזה יקר כולה יומיים בשבוע 11 אלף שקל?
אממ כן זה מעניין אותי, אין לי משהו אחר כרגע (מה שכן בדקתי רק מכללה אחת -יעני השוותי באינטרנט זה כעמט אותו דבר בכולן) ולפי הטבלת שכר של ALLJOBS שאני לא יודע עד כמה היא נכונה, כתוב שמומחה אבטחת מידע (שזה אחרי שלושת הקורסים) מרוויח בין 10-12 בהתחלה ומשם אפשר להתקדם...
מה אתם מציעים?
מזה בודק תוכנה אגב? צריך לדעת שפות תיכנות?(כי אני שונא שפות תיכנות)
חח תודה אחי אני מקווה שיהיה טוב :) החוכמה היא לא רק ללמוד אלא להיות גם טוב בעבודה עצמה -אני מקווה שאני אצליח לעשות את זה בסופו של דבר ולהתקדם...מאחל גם לך, יום טוב
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב על נושאים בפורם זה אתה לא יכול למחוק את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול ליצור סקרים בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה