פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

חזרה על חומר בכמותי

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
myka הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 12
  ציטוט myka ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: חזרה על חומר בכמותי
    פורסם: 17/פברואר/2009 ב- 16:51
שלום....

לאחר שהתייעצתי איתכם לגבי תכנון הזמן החלטתי ללכת על מועד יולי (4 חודשים וחצי נשמע סביר וגם אם לא...לא נורא תמיד אפשר לגשת למועד נוסף...).

לפני כשלוש שנים השלמתי 3 יחידות מתמטיקה (היה ממש קל חבל שלא הרחבתי..). שאלתי היא על מה מהחומר לעשות חזרה לפני שאתחיל ללמוד לפסיכומטרי עצמו. אני מנצל את הימים הקרובים לחזרות בתחומים שונים, קריאת אנגלית, קצת מילולי וכו'..

תודהStar
לתחילת העמוד
XAVT הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

כתובת: Israel
מאמרים: 662
  ציטוט XAVT ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 17/פברואר/2009 ב- 17:00
גיאומטריה, משוואות (2 נעלמים, מעריכיות), בעיות (תנועה ,הספק וצירופים), הסתברות ונראה לי שפחות או יותר זהו.
לתחילת העמוד
myka הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

מאמרים: 12
  ציטוט myka ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 17/פברואר/2009 ב- 17:35
תודה.

גאומטריה - טריגונומטריה? או יותר בסיסי?... (זכור לי שבקורס המורה קרא לטריגו גיאומטריה, הנדסה..)
לתחילת העמוד
XAVT הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

כתובת: Israel
מאמרים: 662
  ציטוט XAVT ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 17/פברואר/2009 ב- 18:15
גיאומטריה אוקלידית בסיסית.. תכונות משולשים, מרובעים מעגלים וכו... יש באתר חומרי לימוד, תעיף מבט. 
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .172 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.