פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

מרגיעים לבחינה

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
hadar1 הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 6
  ציטוט hadar1 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: מרגיעים לבחינה
    פורסם: 22/פברואר/2009 ב- 13:16
היי כולם ,
קודם כל שיהיה לנו בהצלחה מחר !!!! (-:
רציתי לשאול אם אתם ממליצים לקחת איזשהו סוג של ממריצים לבחינה (רסקיו , רגיעון וכו'...)
לקחתי בחלק מהסימולציות ומבחינת תוצאות לא היה הבדל עם או בלי ...
מה דעתכם ??
תודה !!!!!
לתחילת העמוד
איילת12 הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

כתובת: ניצן2נחל בצת2
מאמרים: 258
  ציטוט איילת12 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 22/פברואר/2009 ב- 14:16
אם את אומרת שלקחת כבר לפני והציון שלך לא השתנה אז אני חושבת שאין בעיה אם זה....יש אנשים שלא ממליצים לקחת כי מה שקורה לבנ"א שאף פעם לא לקח את זה אז יכול להיות שהתופעות לוואי של התרופה יגרמו לו להרגשה של אדישות או ישנוניות לכן עדיף לנסות את זה לפני כי על כל אחד זה משפיע אחרת אני למשל לקחתי פעם ראשונה רגיעון בסימולציה 10 וירדתי 50 נקודות!!אבל אמרתי לעצמי שלפחות זה קרה לפני הפסיכומטרי ולא בפסיכ' עצמו למרות שבפסיכו' גם לא הלך לי טוב היה לי בפרק שלם בכמותי טעות שרשרת מהתרגיל הראשון..תיזהרי מזה!! וכל שנותר לומר הוא:בהצלחה ובלי לחץ!!
לתחילת העמוד
assafy הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

מאמרים: 968
  ציטוט assafy ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 22/פברואר/2009 ב- 16:11
חד משמעית לא!
הגוף שלך לא מורגל לתרופות האלו, וזה יכול רק להזיק!
על כל אחד זה משפיע אחרת לגמרי. על כל בן אדם שאת תספרי לי שזה עזר לו אני יכול למצוא לך 100 אנשים שזה הזיק להם. לחץ הוא זמני לגמרי. הגוף שלנו לא יכול להיות לחוץ לאורך זמן.
כמו כל מבחן, בין אם זה בגרות או טסט או כל דבר שאנחנו עושים בפעם הראשונה-אנחנו מפחדים בהתחלה, קצת רועדים ומבולבלים, אבל אחרי כמה דקות זה עובר ואנחנו נהיים מפוקסים יותר מתמיד. בסופו של דבר כשאנחנו לחוצים אז כל החושים שלנו נהיים מחודדים מתמיד.

בהצלחה :)
לתחילת העמוד
hadar1 הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

מאמרים: 6
  ציטוט hadar1 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 22/פברואר/2009 ב- 19:04
היי...
אתה צודק בכל מה שאמרת , אבל דווקא בגלל שניסיתי את זה בחלק מהסימולציות ומבחינת תוצאות לא היה שינוי
לכאן או לכאן , אז חשבתי שלהזיק זה לא יכול ...
אבל לך תדע...
אולי אני אקח רק טיפה שתיים ... (-:
בכל מקרה שיהיה לכולם בהצלחה !!!

לתחילת העמוד
XAVT הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

כתובת: Israel
מאמרים: 662
  ציטוט XAVT ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 22/פברואר/2009 ב- 19:51
קחי אל.אס.די, אני מבטיח שתרגישי בהבדל ;)

טיפה אחת בהחלט תספיק..

נערך ע"י XAVT - 22/פברואר/2009 ב- 19:51
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .157 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.