פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

איך הופכים את החלק הכמותי למהיר?

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
JenRave הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

כתובת: חולון
מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 112
  ציטוט JenRave ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: איך הופכים את החלק הכמותי למהיר?
    פורסם: 25/פברואר/2009 ב- 15:41
עשיתי שתי סימולציות, ונתקלתי בשאלה שמאוד מטרידה אותי. אם בחלק המילולי ובחלק של האנגלית יש איזה 10 שאלות שאפשר לענות עליהן בכמה שניות (כי זה פשוט יודע\לא יודע) במתמטיקה כל תרגיל, אפילו הפשוט ביותר דורש חישוב. איך לעזאזל אפשר בכלל להספיק לענות בחלק הכמותי??? בחלק המילולי והאנגלית נשארות לי 10 דקות ללכת לשתות קפה, ואילו בכמותי אני בכלל לא מספיקה חצי.
התוצאות בהתאם.
לתחילת העמוד
אנוני הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

מאמרים: 158
  ציטוט אנוני ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 25/פברואר/2009 ב- 15:45
עד אפריל?
תרגול תרגול תרגול :)
ואז הכל יהיה מהיר אפילו יותר.
תתמקדי בתרגילים שלוקחים לך בד"כ יותר זמן.
התרגילים הולכים לפי סדר קושי בכל הבחינה, למעט הבנת הנקרא שם השאלות מסודרות לפי סדר הנושאים בטקסט.
לפי דעתי - מספיק סימולציות לעכשיו - אלא תרגול מסיבי.
תחזרי לסימולציות אחרי התרגול, ואז סימולציה כל יום עד ליומיים לפני הבחינה.

ככה אני עשיתי, רק שאני את הסימולציה הראשונה עשיתי שמונה ימים לפני הפסיכומטרי עצמו - לא ללמוד ממני בקשר לזה.
לתחילת העמוד
assafy הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

מאמרים: 968
  ציטוט assafy ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 25/פברואר/2009 ב- 15:52

יכול להיות שאת עושה טעויות של מלא מכוני פסיכומטרי?

אני מתכוון לכך שאת פותרת על ההתחלה עם זמנים
המדריכה שלי תמיד מתעקשת שנעבוד לפי זמנים, אבל אז יוצא מצב שאני יותר מתעסק בלענות מהר מאשר בלהבין את השאלה.
מהרגע שהפסקתי לעבוד עם זמנים, השתפרתי פלאים.
פשוט ישבתי על כל תרגיל בשקט, בלי זמנים, גם אם היה לוקח לי 5 דקות לתרגיל, עד שנפל האסימון, ואז הכל היה פשוט יותר.
רק אז התחלתי לעבוד עם זמנים
אי אפשר לרוץ לפני שלומדים ללכת, ולכן, לפני שאת עוברת לשלב ה"לפתור מהר", את חייבת לעבור דרך השלב של "לפתור נקודה".
בתור אחד שהתחיל ב-8 שאלות נכונות בכמותי ובמבחן אמצע הצלחתי להגיע ל-15 שאלות נכונות-זה עובד.
רק תהיי סבלנית, כי בלי לתרגל הרבה זה לא יעבוד (וכן, יהיו מלא פעמים שתרצי לדפוק את הראש בקיר, אבל זו הדרך היחידה)

בהצלחה :)
לתחילת העמוד
JenRave הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

ציטוט JenRave ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 25/פברואר/2009 ב- 16:03
תודה) אני דווקא פותרת לא על זמן, וזה בדיוק מה שהלחיץ. שלקחתי את הזמן לפתור את התרגילים, והספקתי רק 11 ו 15 שאלות. פשוט כי סתם לא היה זמן לשאלות האחרות. זה תיסכל אותי קצת.
לתחילת העמוד
אנוני הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

מאמרים: 158
  ציטוט אנוני ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 25/פברואר/2009 ב- 17:04
זה מה שאסף אמר פה, עשית את זה על זמן של 25 דקות לפרק והצלחת 11 \ 15 שאלות?
זה יפה להתחלה.
נסי לקחת את אותו פרק, וגם אם ייקח לך שעה, לפתור את כל השאלות בו ברמה של 100%.
או פשוט לקחת תרגילי תרגול, ללא זמנים בלבד.
כי אחרי שתביני עקרונות מסוימים, ייקלטו ותצליחי ליישם אותם - תוכלי גם לעבוד בזמנים :)
שוב, בעיות החישוב עצמן לא מסובכות, המבחן לא מחפש אנשים ששקולים למחשבון, יש מחשבונים. הוא מחפש אנשים שמבינים.
לתחילת העמוד
JenRave הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

ציטוט JenRave ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 25/פברואר/2009 ב- 17:11
או.קיי, תודה על העצה
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .141 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.