פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

שאלות של הרגע האחרון

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
א123 הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 28
  ציטוט א123 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: שאלות של הרגע האחרון
    פורסם: 05/אפריל/2009 ב- 12:38
בגלל שאני לא עושה קורס אז יש לי שאלות בסיסיות על המבחן עצמו.
מותר להכניס תיק לתוך החדר בו עושים את המבחן? אם לא איך אני אמור להביא את כל הדברים איתי?
בדף סימון התשובות אני אוהב לסמן מעל לשאלה אם אני לא סגור על התשובה, ככה יותר קל לי למצוא בסוף לאילו שאלות לחזור בזמן שנותר. מותר לי לעשות את זה במבחן, או שיפסלו את הטופס על זה?
אפרופו דף סימון תשובות, כמה אני צריך להקפיד שהאליפסה שאני ממלא באמת תהיה אליפסה?
תודה רבה
לתחילת העמוד
davidcoo הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר

מאמרים: 382
  ציטוט davidcoo ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 05/אפריל/2009 ב- 13:04

בס"ד

אפשר להביא תיק וניתן להכניס אותו לכיתה ולשים בצד
על האליפסה רצוי להקפיד. תקנה עפרונות טובים.

לתחילת העמוד
א123 הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

ציטוט א123 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 05/אפריל/2009 ב- 13:55
תודה.
ומה עם סימון חץ בדף התשובות (מעל השאלה) כדי להזכיר לי שניחשתי, אפשר לעשות את זה או לא?
לתחילת העמוד
סימונה הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

מאמרים: 9
  ציטוט סימונה ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 05/אפריל/2009 ב- 14:06
אפשר רק תקפיד למחוק את זה לפני הגשת התופס, כלומר בעשר שניות האחרונות של כל פרק (כי כבר לא תצטרך את הסימונים אז..)
לתחילת העמוד
ohad204 הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

מאמרים: 2
  ציטוט ohad204 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 05/אפריל/2009 ב- 14:07

אני גם בדרך כלל מסמן עם נקודה מתחת לשורה שאני ניחשתי כדי לזכור לחזור אליה בסוף...האם באמת מותר לעשות את זה?או שיפסלו לי את הבחינה?

תודה
לתחילת העמוד
dohgg הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר

מאמרים: 183
  ציטוט dohgg ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 05/אפריל/2009 ב- 14:21
הסימונים לא אמורים להפריע לסורק, אבל חבל סתם להתסכן
לתחילת העמוד
איילת12 הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

כתובת: ניצן2נחל בצת2
מאמרים: 258
  ציטוט איילת12 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 05/אפריל/2009 ב- 14:27
אתה יכול להביא תיק אבל הם מבקשים ממך להשאיר אותו בכניסה לכיתה ולקחת את הדברים שאתה צריך מהתיק אוכל שתיה מחק עיפרון וכ"ו
לתחילת העמוד
אלעד שווייצר (פסיכו) הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

כתובת: תל אביב
מאמרים: 18183
  ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 05/אפריל/2009 ב- 16:02
תשובות במרוכז:

מותר להכניס תיק לתוך החדר בו עושים את המבחן?
כן, וכולם שמים אותו בצד.

מותר לי לסמן מעל לשאלה בדף סימון התשובות במבחן?
אסור, אבל אפשר.  זה לא מפריע לסורק, וגם לא חייבים למחוק את זה.

כמה אני צריך להקפיד שהאליפסה שאני ממלא באמת תהיה אליפסה?
לא קריטי.  צריך למלא את האליפסה, ואם יצאת קצת - לא נורא.  בסך הכל הסורק בודק אם האליפסות מושחרות במקומות הנכונים, ושאין יות מאליפסה אחת מסומנת.  מה שחשוב להקפיד הוא למחוק היטב אם החלפת תשובה.

פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
pitbol3 הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

כתובת: fsfsdf
מאמרים: 21
  ציטוט pitbol3 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 05/אפריל/2009 ב- 16:21
רק לשם הבהרה- אם יצאתי נניח קצת יותר מקצת(אבל לא הרבה ממש) ובבירור אין מצב שהסורק יחשוב שסימנתי תשובה אחרת, הוא עשוי לקרוא משהו אחר?(התשובה המובנת מאיליו היא שלא אבל ליתר בטחון)
לתחילת העמוד
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 05/אפריל/2009 ב- 17:55
אז זה בסדר
פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
א123 הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

ציטוט א123 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 05/אפריל/2009 ב- 18:05
אם כבר שאלות בירור.
מה בדיוק הכוונה אסור אבל אפשר. אסור לעשות אבל בחיים לא יעלו על זה?
לא נעים לי לעשות משהו שאסור, גם אם לא יעלו על זה.(זו הסיבה שאני שואל שאלה מטומטמת..)
לתחילת העמוד
נחמה הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

מאמרים: 4
  ציטוט נחמה ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 05/אפריל/2009 ב- 18:12
יש לי גם שאלה.
יש בעיה לקפל תדף של התשובות ל-2?? (כי ככה זה יותר נוח לסמן את התשובות- במיוחד שזה על כיסא סטודנט)
לתחילת העמוד
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 05/אפריל/2009 ב- 18:37

זה לא שאסור לעשות, לפי ההגדרה אסור לכתוב כלום על דף התשובות, בין השאר כדי לא "לבלבל" את הסורק.

הסימונים של השאלות הללו לא מבלבלות את הסורק, זה לא מפריע לו לקרוא את התשובות, ואל יעשו לך כלום אם יראו שם סימונים.
את יכולה להרגיש נעים.

פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 05/אפריל/2009 ב- 18:37
אסור לקפל את גיליון התשובות.
פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
סימונה הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

מאמרים: 9
  ציטוט סימונה ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 05/אפריל/2009 ב- 19:34
בפעם הקודמת שעשיתי פסיכומטרי, נעמדה מעלי אחת הבוחנות, הסתכלה על הטופס שלי, וביקשה ממני למחוק את הסימונים האלה. גם הפריעה לי והוציאה אותי מריכוז וגם היתה מכוערת.
לתחילת העמוד
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 05/אפריל/2009 ב- 20:31
אז תגידי לה שתעוף לך מהעיניים כי היא מפריעה לך להתרכז, (ואם היא לא מוכנה אז אומרים לה לקרוא לאחראי של מאל"ו).

ואם היא מתעקשת, אז בסוף הבחינה תמחקי את הסימונים.
בכל מקרה, זה נדיר שיש כאלה נודניקיות.
פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .281 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.