פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

בבקשה תעזרו לי !

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
שושנית הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

כתובת: נהריה
מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 7
  ציטוט שושנית ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: בבקשה תעזרו לי !
    פורסם: 08/פברואר/2010 ב- 14:20
שלום חברים חדשים ושלום לפורום!
אני עומדת לפני בחינות של נציבות המדינה בעוד חודש וחצי, ומחפשת מכון שיכין אותי לבחינות של נציבות המדינה משהו בסגנון פסיכומטרי אבל לא פסיכומטרי רגיל, אלא פסיכומטרי המיועד לבחינות מיון לעבודה.
 אני מחפשת מכון באזור הצפון אזור נהריה וסביבתה, לא בחיפה אלא צפונה יותר, משהו מכיר? יודע על מכון באזור נהריה והסביבה הקרובה ביותר ? אשמח לקבל תשובה בהקדם, תודה לכולם!
לתחילת העמוד
אלעד שווייצר (פסיכו) הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

כתובת: תל אביב
מאמרים: 18183
  ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 08/פברואר/2010 ב- 20:20
אני לא מכיר מכון ספציפי לבחינות האלה.
האם יש לך מבחנים לדוגמה של הנציבות?
אם כן, אוכל להעיף מבט ולהכווין אותך כיצד ללמוד לקראתם

בהצלחה
פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
שושנית הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

ציטוט שושנית ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 16/פברואר/2010 ב- 00:51
אלעד תודה רבה על תגובתך, רכשתי ספר מיוחד שמכין לבחינות של נציבות המדינה, אך חוששת שאולי הוא לא מספיק כדי שאהיה ממש מוכנה, אני חושבת שאם אלך ללמוד במכון קרוב למגורי זה יעזור לי להיות יותר מתורגלת ולקבל אולי יותר טיפים וכו', וכן אלעד כן יש מכונים שמכינים למבחנים כאילו אלא שהמכונים הללו מאוד רחוקים יש אחד שהוא נמצא בטירת הכרמל, ויש עוד אחד שנמצא בחיפה, חיפשתי משהו קרוב לנהריה יותר, בכל אופן אם יהיה לך מידע לגבי מכון שכזה אשמח לדעת, בנתיים המבחנים שלי נדחו לעוד מספר חודשים.תודה רבה לך אלעד, אני מאוד מרוצה שיש את האתר הזה הוא יחודי ברשת, ומידי פעם מתרגלת בו תרגילים שמאוד דומים לבחינות שלי. כל הכבוד, ישר כוח! 
לתחילת העמוד
שושנית הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

ציטוט שושנית ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 16/פברואר/2010 ב- 01:20

אלעד גם איני יודעת כיצד להעביר לך את תוכן כל הספר אל האינטרנט, זאת בחינת פסיכומטרית אך לא כפי שנדרשת באונברסיטה, המבחן כולל : מבחני צורות, מטריציות, מבחני לוגיקה, סדרות חשבוניות, אנלוגיות מילוליות, הבנת הוראות, סדרות, חשבון, אומדנים, בעיות בחשבון, קוביות, תיבות, צורות שבורות, צורות בסבך, כתיבת קורות חיים. אין בחינה באנגלית. אם תהיה לי בעיה לא מובנת אשמח להכוונתך, ישר כוח!

לתחילת העמוד
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 16/פברואר/2010 ב- 19:07
האם יש קובץ של מבחן לדוגמה?
פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
שושנית הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

ציטוט שושנית ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 16/פברואר/2010 ב- 21:04
אלעד אצלי זה ספר ולא לימוד דרך האינטרנט, הצלחתי למצוא כתובת למבחן קטן לדוגמה באתר נועם שבעצם הם גם מספקים את הספר הזה, האמת אני לא מרוצה כלל מהספר שעלה 200 שקל, כי בספר אין לימוד החומר ולאחריו בחינות, יש בחינות ותשובות והסבר גרוע לתשובות, והבנתי כי הספר מעודד לימוד במכון, והמכון מעודד לימוד דרך האינטרנט בתשלום גבוה יותר, ואם אתה רוצה עזרה של מורה מהמכון זה אפשרי לקבל רק ליום אחד ועל זה יש תוספת תשלום. ואילו אני מצפה לשבת וללמוד את החומר בכיתה מסודרת ולא ליום אחד, לפעמים יש הסבר באינטרנט שלא ברור ואז אין את מי לשאול. הנה שולחת לך קישור לבחינה פסיכוטכנית שהיא קלה לעומת כל המבחנים בספר עצמו.

ושוב תודה לך אלעד
לתחילת העמוד
שושנית הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

ציטוט שושנית ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 16/פברואר/2010 ב- 22:03

אלעד האם הספר שלך הוא באותו סגנון הסבר כולל בחינות כמו פה באתר? ומה העלות שלו? והאם הוא נמכר גם בסטימצקי? תודה רבה לך!

לתחילת העמוד
שושנית הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

ציטוט שושנית ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 17/פברואר/2010 ב- 00:01

אלעד שלום לך הנה שאלות במבחן לוגיקה מהספר שברשותי :

במוזיאון ארבע תמונות מפורסמות - נוף, מטבח, גינה, ופירות- של ארבעה ציירים מפורסמים- אברהם, יצחק, יעקב, וחוה. תמונת הנוף תלויה ליד תמונתו של יצחק. תמונת הנוף נמצאת בין תמונת הגינה לתמונתו של יעקב. אברהם לא צייר את הנוף ולא את תמונת הפירות. מי צייר את תמונות המטבח?

א. אברהם
ב. יצחק
ג. יעקב
ד. אף אחד מהם

ראובן הביט במראה ואמר: "אביו של מי שאני רואה הוא אחיו של שמעון" מה נכון?

א. שמעון הוא אביו של ראובן
ב. ראובן הוא בנו של שמעון
ג. ראובן הוא דודו של שמעון
ד. שמעון הוא דודו של ראובן

כל התורכים דוברי איטלקית. כל דוברי האיטלקית רוכבים על אופניים. איזה מהמשפטים הבאים נכון בהכרח?

א. כל האיטלקים הם דוברי תורכית
ב. כל רוכבי האופניים הם תורכים
ג. כל התורכים רוכבים על אופניים
ד. חלק מהאיטלקים שרוכבים על אופניים הם תורכים.

כל הפסיכולוגים הם מדענים. כל הנחמדים הם פסיכולוגים. איזה מהמשפטים נכון בהכרח?

א. כל הפסיכולוגים הם נחמדים
ב. כל המדענים הם פסיכולוגים
ג. כל הנחמדים הם מדענים
ד. חלק מהנחמדים אינם מדענים

בעבודה בגיאוגרפיה גילה דני את העובדות הבאות:
30% מתושבי ג'ורג'יה הם אינדיאנים. 50% מתושבי ג'ורג'יה הם חוטבי עצים ו20% שואבי מים. 60% מתושבי ג'ורג'יה שותים קוקה קולה. דני הסיק ארבע מסקנות. איזו מהן נכונה בוודאות?

א. מחצית מתושבי ג'ורג'יה ששותים קוקה קולה הם אינדיאנים
ב. שליש מתושבי ג'ורג'יה ששותים קוקה קולה הם שואבי מים
ג. מספר האינדיאנים שחוטבים עצים בג'ורג'יה גדול ממספר האינדיאנים ששואבים מים.
ד. חלק מתושבי ג'ורג'יה הם חוטבי עצים ששותים קוקה קולה.

אין לי בגרות מלאה, יש לי מקצועות שלמדתי ונבחנתי עליהן בהצלחה, ובפסיכומטרי הזה אני מאוד מאוד מתקשה, יש בפסיכומטרי שאלות קשות שלא ראיתי בעבר, וזאת רק ההתחלה שלי בלימוד הפסיכומטרי, יש עוד הרבה קשיים לפני.
איזה פחד.....

לתחילת העמוד
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 17/פברואר/2010 ב- 16:51
הספרים שלנו מכילים חומר תרגול לפסיכומטרי.

לפי מה שראיתי, יש במחן שלך שאלות מתוך הפסיכומטרי, אך גם יש שאלות מסוגים אחרים שלא מופיעים בספרי לימוד של פסיכומטרי.
בכל הנוגע ללוגיקה, את יכולה ללמוד מההסברים והתרגול באתר - זה דומה למה שיש במבחן שלך.

הספרים עדיין לא נמכרים בחנויות אלא רק באתר.
עלות הפסיכו-כיס (הכולל הסברים אך לא תרגול) היא 59 שקלים.
ישנם ספרי לימוד רבים, פשוט התקשרי למשרד ונבדוק מה מתוכם מתאים לך - 077-3010950

אלעד

פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
לאנה הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

מאמרים: 1
  ציטוט לאנה ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 29/מאי/2010 ב- 16:24
שלום אלעד ושושנית
גם אני נגשת בקרוב לבחינה של הנציבות,
מכיוון שעברתי כבר בחינה אחת וגם מבחן הערכה בפילת (ויש לי את הספר של מכון נועם) אולי אוכל לתרום קצת מידע
וגם יש לי הערה והארה. הספר של מכון נועם מאוד עוזר לעבור את מרכזי הערכה. אני למדתי לבד עם הספר ועברתי בהצלחה את המבחן. המבחן של הנציבות הוא שונה כי הוא מאוד קשה. זה מבחן פסיכומטרי לכל דבר שמשלב גם פרמטרים של הערכה...
המבחן משתנה קצת  בהתאם לתפקיד אליו אתה נבחן כלומר אם אני נבחנת לתפקיד עיוני פרופר, השאלון במתמתיקה יהיה קצר יותר.
במבחן שעברתי לפני זמן קצר (של הנציבות) היה פרק שלם (אמריקאי) בו מתוך 4 משפטים נתונים הייתי צריכה לבחור את המשפט הנכון ביותר (לעלות על טעויות בניקוד, פיסוק, ניסוח ועברית) לא משתווה בכלל לרמה של מבחני הפסיכומטרי (כלומר ברמה הרבה יותר גבוהה) ולא הצלחתי למצוא בשום מקום אפשרות לתרגל בעיות כאלו.
ולהארה: אלעד היקר, אולי תקצו באתר שלכם גם דוגמאות לבחינות של הנציבות, נראה לי שיש די הרבה אנשים שזקוקים לתרגול כזה ואין להם איפו לתרגל (זה נכון שמכון נועם מכין למבחני הערכה ולא למבחני הנציבות)
תודה ויום טוב
לתחילת העמוד
שושנית הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

ציטוט שושנית ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 01/יוני/2010 ב- 02:18

שלום לך לאנה ותודה על תגובתך!

לאנה יפה לך שעברת את המבחן בנציבות, אני לא יודעת לאיזה דרגה נבחנת. האם את יכולה לפרט את המשפט שלך " זה מבחן פסיכומטרי לכל דבר שמשלב גם פרמטרים של הערכה...."
בכל אופן אני  צריכה ללמוד פסיכומטרי לדרגה 17 . מכיוון שהתאכזבתי מהספר של נועם, החלטתי להעזר בחלק מהחומר מהאתר הזה, ובעוד ספרים נילווים, כדי שב"ה אוכל לגשת למכון עם מעט ידע.
לאנה יקרה,  את יכולה בבקשה לתת עוד פרטים על הבחינה שעברת? תודה
לתחילת העמוד
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 01/יוני/2010 ב- 07:44
נסי לפנות אליה במייל דרך הפרופיל, אני לא בטוח שהיא פעילה באתר יותר מידי
פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .219 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.