כתובת: צור יגאל
מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 15
ציטוטתגובהנושא: מה עדיף ללמוד פורסם: 13/פברואר/2010 ב- 20:08
אני מתמיין לעתודה ויש שתי תוכניות ברקים שזה שתי תארים הנדסת תוכנה ופסגות שזה הנדסת חשמל ופיזיקה עכשיו אני רוצה לשאול מה עדיף ללמוד מבחינת היוקרה(מה יותר היי טקי) גם מבחינת מה עושים אחרי זה באזרחות וגם מבחינת מה אני יוכל לעשות בצבא (הייתי ביום עיון של ברקים אז התחלתי קצת להבין מה זה אבל הנדסת חשמל אין לי מושג מה זה) וגם אם אני בוחר הנדסת חשמל אז איפה עדיף ללמוד אוניברסיטת תל אביב או הטכניון. מישו יכול קצת לעזור לי כי אין לי ממש מושג...
תואר כפול בהנדסת תוכנה ותואר כפול בהנדסת חשמל ופיזיקה הם שניהם מסלולים של פסגות, ברקים זה מסלול של תואר ראשון ושני בהנדסת מכונות. ומבחינת מה יותר הייטקי,אני חושב שברקים(הכינוי של ברקים הוא "היהלום של עתודת ההייטק").
וטל טסונה כמו שאתה מבין התבלבלתי התכוונתי להשוואה בין הנדסת מכונות (ברקים...) והנדסת חשמל ופיזיקה (פסגות... לא משנה לי ממש ההנדסת תוכנה) אז שוב מה יותר (מבחינת צבא והיי טק)? וגם מה זה הנדסת חשמל לבנות מעגלים וכאלה?
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב על נושאים בפורם זה אתה לא יכול למחוק את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול ליצור סקרים בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה