פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

למידה לבד

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
ohadush הצג רשימה נפתחת
חבר מסור
חבר מסור

מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 74
  ציטוט ohadush ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: למידה לבד
    פורסם: 29/מרס/2010 ב- 03:32
רציתי להיוועץ באנשים כאן מה עליי לעשות מעכשיו על מנת להצליח ? יש לי ספרים של לחמן ויואל גבע.
האמת אני חלש באנגלית ועברית מבחינת אוצר מילים אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות ...
מה הטכניקה ללמידת מילים ? האם כדאי לפתור מעכשיו דברים או לחכות חודשיים לפני ולהדביק הכל?
אני מתכוון לגשת בתחילת י'ב ועכשיו אני י'א.
לתחילת העמוד
dwerkz הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר

מאמרים: 140
  ציטוט dwerkz ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 31/מרס/2010 ב- 20:59
מילים כדאי ללמוד לאורך זמן כדי שיטמעו בך מספיק טוב,ולעשות מספיק חזרות לוודא שלא שוכחים,כמו כן תנסה לקרוא ספרים עם עברית גבוהה(אמיר גוטפרוינד,מאיר שלו וכו' רושמים אחלה ספרים) עוד דרך היא משחקי מילים יש באינטרנט כמה משחקים בחינם (זה בעיקר מה שעזר לי)

וזהו
לתחילת העמוד
ohadush הצג רשימה נפתחת
חבר מסור
חבר מסור

מאמרים: 74
  ציטוט ohadush ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 31/מרס/2010 ב- 21:47
ואנגלית ? לא מצאתי תוכנות כמו בעברית לאנגלית :/ ולצערי וגם לשמחתי רק עם תוכנות נכנס לי החומר מצוין.
לתחילת העמוד
אליסה~ הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש
צלמית

מאמרים: 3
  ציטוט אליסה~ ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 07/יוני/2010 ב- 14:13
יש את האתר פסיכומטרי , google it יש שם לומדת מילים חינם
יש גם תוכנה נקראת מילומטר, שהיא עולה איזה 80 ש"ח לעברית ואם אתה משלב עברית ונגלית יחד אז איזה 150 נגיד, לא כזה זוכרת. יש דמו לתוכנה שזה אותיות א'-ד' ואתה יכול לבדוק אם התוכנה מתאימה לך, יש שם משחק. בח בתוכנה המלאה יש יותר משחקים :) משחקים זה בייינזונה :> עוזר!!
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .233 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.