פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

לפניי פסיכומטרי ויש לי כמה שאלות כלליות.

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
סגל1 הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 1
  ציטוט סגל1 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: לפניי פסיכומטרי ויש לי כמה שאלות כלליות.
    פורסם: 26/אפריל/2010 ב- 14:41
אני מתכוון לעשות פסיכוטרי באוקטובר 2010 ואני רוצה ללמוד רפואה ככה שאני צריך ציון ממש גבוה.
הייתי רוצה לדעת:
א. מה עדיף? קורס פסיכומטרי או מורה פרטי?
ב. אם קורס אז איזה קורס כדאי? (ההתלבטות היא בעיקר בין IQ לקידום)
ג. אם קידום - אז עד כמה המועדון 700 באמת יעיל?
הנקודה החלשה שלי זה אנגלית (לכן אולי יותר כדאי לי לעשות קורס כי יש עזרי למידה, מרתונים וכו')
בכמותית אני בסדר (ברור שיש לי עוד הרבה מה לשפר)
עברית זו הנקודה החזקה שלי ונראלי שאני לא אצטרך לעבוד על זה יותר מידי
אני יודע שכדי להוציא ציון כזה אני אצטרך להשקיע הרבה ואני מוכן לעשות את זה. אתם חושבים ש 4 חודשים (מתוכם חודשיים של לימוד מרוכז - כל יום -כל היום) יספיקו?
אשמח אם תוכלו לענות לי בהקדם, תודה.
לתחילת העמוד
tsofnat הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש
צלמית

מאמרים: 30
  ציטוט tsofnat ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 26/אפריל/2010 ב- 22:29

עשיתי פסיכומטרי רק פעם אחת והציון שלי לא מספיק לרפואה אבל אני חלוק אתך כמה מהתובנות שהרווחתי...

א. עדיף מורה פרטי למרות שהמורה שלי בקורס היה אחלה זה שונה לגמרי כשיש מורה שמרוכז רק בך ונותך לך 100% מתשומת הלב שלו כמה ניצול הזמן הוא הכי יעיל, קח בחשבון שמורה פרטי במיוחד לאורך זמן יכול להיות עסק די יקר יותר מקורס אפילו (תלוי איזה קורס אתה עושה וכמה אם בכלל אתה מקבל הנחה)
ב. נשמע לא רציונלי אבל תבקש שיעור ניסיון רק לשמוע את המדריך מסביר או לעיין בחומר כדי שתוכל לראות מה יותר מתאים לך
ג. תברר גם אם שני אנשים יענו לך אם זה יעיל או לא זה לא רלוונטי כי הם לא אתה, מה שלא מתאים לך אולי עבד בשבילם.

תתחיל לעבוד על האוצר מילים כבר עכשיו כמו שהמדריך שלי אמר "כל פעם שאתם עושים הפסקה ,ברכבת באוטובוס מחכים בתור תטחנו מילים! כל הזמן!" במיוחד אם האנגלית שלך טעונת שיפור. מומלץ במיוחד לקרוא ספרים באנגלית כאלה שמעניינים אותך, נאשיונל ג'אוגרפיק ,ג'רוזלם פוסט לייט (מומלץ ביותר), להעביר את הכתוביות בטלויזיה ובסרטים שאתה רואה לאנגלית ובקיצור להתחיל לנשום אנגלית כבר מעכשיו. אם תתחיל לעבוד על זה עכשיו בקטנה  זה יקל עליך משמעותית אחר כך
ארבעה חודשים נשמע אחלה אבל מניסיון עד למרתון אל תלמד כל יום כל היום כי אתה תישחק מאוד מהר .
בסופו של דבר התרגול הוא לא העיקר אלא הוא כלי כדי לחדד את יכולת החשיבה הפסיכומטרית שלך ככה שאל תתפשר על האיכות בשביל הכמות.
זהו ,מקווה שעזרתי לך...
לתחילת העמוד
אלעד שווייצר (פסיכו) הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

כתובת: תל אביב
מאמרים: 18183
  ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 26/אפריל/2010 ב- 22:30
שלום סגל1 וברוך הבא לאתר.

א.  יש יתרונות וחסרונות לכל אחת מהאפשרויות.
קשה למצוא מורה פרטי שהוא באמת טוב, והמסגרת יותר רופפת, ומצד שני העבודה היא יותר אישית ויש יותר התמקדות בצרכים שלך.
זה תלוי הרבה באישיות של כל אחד ואחד.

ב.  פשוט דבר עם שניהם ותראה מה כל אחד מהם מציע לך. (ניתן לפנות אליהם דרך האתר - בעמוד הראשי).
בכל מקרה, הייתי ממליץ ללכת לשיעור ניסיון בכל אחד מהם ולהתרשם מהמדריך, כי בסופו של דבר, זה מה שהכי חשוב.

ג.  לדעתי יש יתרונות וחסרונות גם במועדון 700.  מצד אחד, קבוצה של תלמידים ברמה גבוהה מתרגלים שאלות ברמה גבוהה. מצד שני, קבוצה של תלמידים ברמה גבוהה שמתרגלים שאלות ברמה גבוהה...  בגדול, אני חושב שהיתרונות עולים על החסרונות בקורס כזה, כי אין ספק שהקבוצה מושכת למעלה, ובדרך כלל המדריכים של קורס כזה הם הותיקים יותר.

פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .203 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.