פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

איזה מכון פסיכומטרי לבחור

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
solari0 הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר

מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 309
  ציטוט solari0 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: איזה מכון פסיכומטרי לבחור
    פורסם: 09/נובמבר/2010 ב- 20:22
שלום, אני כרגע חייל ומשתחרר עוד מעט.
הייתי בכנס משתחררים ובאו אלי מכונים שונים והציעו לי ללמוד אצלם.
עכשיו השאלה שלי היא כזו, דיברתי עם לחמן וקידום כאשר בקידום הקורס לחיילים יעלה לי 5 אלף שקל ובלחמן 1,600 ולאחר ואם אקבל ואוצ'ר אז חינם!!!
דיברתי עם חברים וכמעט כולם אמרו לי ללכת ליואל גבע ושהם הכי טובים והמחיר שם עומד על 7 אלף.
לציין כי בעבר היתי בקורס פסיכומטרי לתיכונים של קידום אך לא הצלחתי בבחינה כי לא למדתי.
מצד אחד אנשים אומרים לי לא להתפשר ולשלם את ה7 אלף ליואל גבע כי הם הכי טובים ומצד שני יש לי את ההצעה מלחמן ששם אני יכול לעשות את הפיסכומטרי בחינם.
מה לדעתכם כדאי לי לעשות?

תודה רבה.
לתחילת העמוד
impious הצג רשימה נפתחת
חבר מסור
חבר מסור

מאמרים: 79
  ציטוט impious ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 09/נובמבר/2010 ב- 22:44
אני לא יודע כמה תקשיב לעצתי.
גם לי הייתה את ההתלבטות הזאת, הייתי אמור להשתחרר עוד שלושה שבועות.
החלטתי ללמוד לבד. חבל על הכסף.
המכונים האלה מכניסים לכל כך הרבה אנשים לראש את החשיבה המעוותת הזאת שבלתי אפשרי להצליח ללא קורס.
אז כן, זה מסגרת, זה הרבה יותר כיף ונחמד ללמוד ככה.
אבל 7000 שקל? לא תודה.
אם אתה בן אדם שצריך מסגרת, קח את הקורס של לחמן שאתה יכול לעשות בחינם.
בסופו של דבר, אף אחד מהמכונים האלה לא ניגש לפסיכומטרי אלא אתה, זה הכל תלוי בך.
אם תשקיע ותלמד ותתרגל ותפנים את כל כל כל החומר טוב טוב, אתה תצליח.
הטריקים של המכונים זה לא סודות מדינה, מתכון של קוקה קולה, זה לעומת זאת סודי יותר ;)
אפשר ללמוד ולהחשף לכל הטכניקות והטריקים והדרכים לגשת לתרגיל גם לבד.

תן לי להציע לך מה שאחותי הציעה לי לפני שלושה חודשים - תקנה את הערכה של ההדרכה של המרכז הארצי.
זאת שיש בה בסוף חוברת ההדרכה את הבחינה 17H.
תקרא את החוברת, תבין אילו חלקים יש בבחינה. לאחר מכן תבחן את עצמך עם זמנים. תקבל התרשמות כלשהי.
אם נראה לך שמצבך לא כזה נורא (בכל זאת, עברת את הבחינה הזאת בעבר) ודרוש תרגול בנושאים מאוד ממוקדים.
אז זה מה שתעשה - תתרגל את הדברים שדרוש רענון של החומר.
חבל על הכסף באמת.
חוצמזה, יש באתר הזה תרגול והסברים בשפע על מרבית (אם לא כל) סוגי השאלות בבחינה. מאוד מומלץ.

שורה תחתונה, בהצלחה שיהיה בכל אשר תבחר. :)
לתחילת העמוד
solari0 הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר

ציטוט solari0 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 09/נובמבר/2010 ב- 22:52

אוקי, אקח לתשומת לבי. תודה.

לתחילת העמוד
yoavi הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש
צלמית

כתובת: מודיעין
מאמרים: 4
  ציטוט yoavi ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 10/נובמבר/2010 ב- 11:07
אני חייב להגיד משהו על זה.

לא לכל אחד זה מתאים ללמוד בנפרד. מעבר לזה שזה "נוח" שיש מסגרת, יש אנשים שצריכים את זה. אני, למשל, יש לי סופר משמעת עצמית ואין לי בעייה לשבת על התחת ולחרוש, אבל לא הייתי מצליח להגיע למסקנות שהגעתי ולטריקים שלימדו אותי אם הייתי לומד לבד. הייתי מגיע אולי ל 70% מהציון שקיבלתי.. לא חבל?

אני לא שילמתי 7K, ממש לא, אבל הייתי בקורס מצויין על רמה ממש והאמת היא שזה היה שווה כל שקל.

אני מסכים עם מי שאומר לך לא להתפשר, אבל אני לא מכיר את יואל גבע כי למדתי בקידום, אבל אתה צריך לחשוב עם עצמך מה מתאים לך. אם אתה בנאדם אז סבבה, אבל אם לא אז לא.

בהצלחה

נערך ע"י yoavi - 10/נובמבר/2010 ב- 11:12
לתחילת העמוד
אלעד שווייצר (פסיכו) הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

כתובת: תל אביב
מאמרים: 18183
  ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 10/נובמבר/2010 ב- 14:14
לא לשכוח שיש אפשרות ביניים - מורה פרטי.
את רוה החומר אפשר ללמוד לבד, ואת מה שלא - נעזרים במורה פרטי.
המורה הפרטי יכול לעזור לכם גם בהכוונה כללית וגם בטיפים בנושאים שכן למדתם לבד.
הרבה יותר זול מקורס, ולדעתי האישית לחלק מהאנשים זה גם יותר אפקטיבי (בשל ההתמקדות של המורה הפרטי בך ולא בכיתה של 30 תלמידים).
אבל, זה תלוי בתלמיד. אני מכוון רק לאלה שמסוגלים ללמוד לבד, לפחות את רוב החומר (ויש לא מעט כאלה).

פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
solari0 הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר

ציטוט solari0 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 10/נובמבר/2010 ב- 22:30
דיברתי היום עם הנציג של לחמן ובא נגיד שהוא הצליח לשכנע אותי אך עדיין אני לא סגור בדעתי. הלכתי לחבר שלי שהתחיל קורס בלחמן והספרים נראים לי מאוד רדודים, בסיסיים כאלה ודקים, 6-8 ספרים, יכול להיות שהוא יקבל עוד בהמשך, אני לא יודע אבל ביואל גבע הוא אמר לי שמקבלים 20 ספרים.
אני עדיין מתלבט ולא יודע מה לעשות.
דרך אגב יואב כמה עלה לך בקידום?
לתחילת העמוד
yoavi הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש
צלמית

כתובת: מודיעין
מאמרים: 4
  ציטוט yoavi ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 11/נובמבר/2010 ב- 11:17
אני שילמתי בזמנו קרוב ל 6, ז"א שאתה קיבלת הצעה טובה יותר... מה קרה לך, זה חבל על הזמן של מחיר. אני מבסוט רצח על הקורס וכמו שאמרתי אני לא מתחרט...

כמה ייצא לך בלחמן? יש לך וואוצ'ר?

עד מתי אתה צריך להחליט?

נערך ע"י yoavi - 11/נובמבר/2010 ב- 11:24
לתחילת העמוד
ICsnDoScienceMe הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש
צלמית

מאמרים: 5
  ציטוט ICsnDoScienceMe ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 11/נובמבר/2010 ב- 11:22
ובאיזה שלב של הקורס החבר שלך?

כי אני קיבלתי 20 ספרים בלחמן, פשוט מקבלים בשלבים... כי למה להלחיץ עם כל הספרים על ההתחלה :)
וגם יש מלא חומר באתר שלהם.
בקיצור שלא יפחיד אותך הספרים
לתחילת העמוד
solari0 הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר

ציטוט solari0 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 11/נובמבר/2010 ב- 23:37

הגשתי בקשה לואוצ'ר ואני מאמין שאקבל וגם אם לא אז הקורס יעלה לי 1600 בלחמן. לעומת זאת ביואל גבע זה יעלה לי 6600.

אני צריך להתחיל להחליט כי מתחילים לסגור כיתות.
lcsndoscienceme אתה מרוצה מלחמן? האם אתה עכשיו בקורס או שכבר עשית?
לתחילת העמוד
אלעד שווייצר (פסיכו) הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

כתובת: תל אביב
מאמרים: 18183
  ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 12/נובמבר/2010 ב- 01:26
אם יש לך אפשרות לקורס ואוצ'ר בלחמן - לדעתי אין מה לחשוב פעמיים.
הפער בין הקורסים (אם בכלל קיים כזה) ודאי לא שווה אלפי שקלים.

פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
solari0 הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר

ציטוט solari0 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 12/נובמבר/2010 ב- 12:50

תודה אלעד. זאת התשובה שרציתי לקבל :).

שבת שלום.
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .266 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.