פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

שאלה בקשר לאוגדן הבחינות

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
OmerDem הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 17
  ציטוט OmerDem ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: שאלה בקשר לאוגדן הבחינות
    פורסם: 29/אוקטובר/2011 ב- 16:54
שלום,
אני לומד למועד דצמבר וכרגע אני לומד רק מהערכה שלכם ואני מרוצה ממנה. ראיתי שיש אפשרות לרכוש אוגדן של המרכז הארצי שנקרא "פסיכומטרי מכל הבחינות" וכולל בחינות לדוגמה.
האם יש הבדל בין הבחינות המופיעות באוגדן לבין הבחינות שמוצעות להורדה באתר האינטרנט של המרכז?
האם אתם ממליצים לרכוש את ספר האוגדן לצורך תרגול עצמי? מה הרמה של האוגדן ביחס למבחן עצמו וביחס לסימולציות אחרות?
תודה רבה ושבת שלום

נערך ע"י OmerDem - 29/אוקטובר/2011 ב- 16:55
לתחילת העמוד
אלעד שווייצר (פסיכו) הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

כתובת: תל אביב
מאמרים: 18183
  ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 30/אוקטובר/2011 ב- 01:46
אלה לא אותן בחינות, ואני מאוד ממליץ עליהן כתרגול, רמתן דומה לרמת הבחינה (אלה בחינות אמיתיות משנים קודמות), אך הציון בהן בדרך כלל מעט גבוה יותר (בקטנה)
פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
OmerDem הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

מאמרים: 17
  ציטוט OmerDem ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 03/נובמבר/2011 ב- 10:24
תודה אלעד,
בהמשך לשאלה ארצה לדעת- אם אני עושה את הבחינות שמופיעות באתר וגם את הבחינות באוגדן (משהו כמו 12 סימולציות) האם זה מספיק או שכדאי לחפש סימולציות נוספות מטעם מכונים או סימולציות כמו אלו שמופיעות באתר שלכם?
לתחילת העמוד
אלעד שווייצר (פסיכו) הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

כתובת: תל אביב
מאמרים: 18183
  ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 03/נובמבר/2011 ב- 11:12
תעשה את הבחינות של האוגדן, ואת הבחינות של המרכז הארצי שמפורסמות באתר שלהם (ואת אלה שהם כבר הורידו מהאתר משנת 2009 - אפשר למצוא אותן ברשת).
תשתדל לא לעשות אף סימולציה אחרת, שלנו, או של מכונים, אם אתה לא חייב. עדיף תמיד לעשות את הבקור מאשר את החיקויים. הסימולציות שלנו ושל המכונים הן תרגול טוב, אך לא יכולות לתת לך מדד אמיתי לציון, ואם יש את המבחנים המקוריים עדיף אותם.

פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .313 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.