ציטוטתגובהנושא: כמה בעיות / הערות / המלצות באתר.. פורסם: 05/יוני/2012 ב- 19:31
שלום אנשים קודם כל אני חייב לציין שהאתר הזה מעולה..! גיליתי אותו ממזמן ונירשמתי אבל רק לא מזמן התחלתי ללמוד בגלל שאני כזה חסר חיים אז אני עובר על כל הנושאים בפורום "שאלות מילולי" חייב לציין שפעם אתם הפסיכים נראתם יותר עליזים לבעיה: שגולשים מהסמארטפון נורא מעצבן שמופיע השם של פותח האשכול עם הלינק לפרופיל שלו(אני לוחץ עליו יותר מדי פעמים - האצבעות שלי סבירות..)
באנלוגיות כשולחצים על פתרונות מלאים זה מציג תשובה בדף יהיה יותר יעיל אם תהיה אפשרות להציג למשל 5 שאלות בעמוד ביחד עם התשובות וההסברים
אם אני יתקל בעוד כמה דברים פתירים שמפריעים לי אני הוסיף שיקולכם
היי,
ידועה לנו הבעייתיות של ההתאמה של האתר לאייפון או לאייפד. אנחנו בונים אתר חדש שיהיה מותאם לכל סוגי המכשירים, אבל זה לוקח זמן...
גם כל עניין התרגול והתשובות באתר הולכים לעבור מהפכה, אני מבין אותך לגמרי לגבי התשובות לאנלוגיות וחושב בדיוק כמוך. בקיצור - כשתיכנס לאתר החדש תחשוב שאתה באתר אחר בכלל, אבל אני מקווה בשבילך שלא תצטרך להיכנס לאתר החדש :-)
צפי לאתר - לא בזמן הקרוב.
המרכז הארצי דאג להעסיק אותנו בזה שהוא שינה את המבחן ויש ה-מ-ו-ן עבודה והתאמות לעשות. כאילו אין לי דברים יותר טובים לעשות עכשיו מלערוך מחדש את כל ספר אנגלית, כמו למשל להמשיך לישון עד הצהריים או ללכת לים..
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב על נושאים בפורם זה אתה לא יכול למחוק את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול ליצור סקרים בפורום זה אתה יכול להצביע בסקרים בפורום זה