פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

עזרה בלימוד..

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
liat12 הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

כתובת: אשקלון
מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 2
  ציטוט liat12 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: עזרה בלימוד..
    פורסם: 13/ינואר/2013 ב- 20:18
אני לומדת לבד עם הספרים המצויינים שלכם והגעתי לחודש לפני הבחינה התחלתי סימולציות ובאנגלית אני בסדר גמור (מגיעה למתקדמים 2 ולפטור) במילולי גם אני בסדר רק הכמותי הורס לי אני צריכה ציון די גבוה ללימודי הפרעות בתקשורת ואני לא יודעת באיזה שיטה להכניס לעצמי את התרגילים של החשיבה הכמותית לראש, עדיף לי להתחיל ללמוד מהבסיס וללמוד ולענות על שאלות מההתחלה של כל החומר הכמותי? או לשים לב ספציפית מה יותר קשה לי ולהמתקד בזה?
תודה רבה רבה !
לתחילת העמוד
אלעד שווייצר (פסיכו) הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

כתובת: תל אביב
מאמרים: 18183
  ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 13/ינואר/2013 ב- 20:58
היי ליאת,
זה תלוי מה המצב שלך. האם את לא מצליחה את הדברים הבסיסיים - משוואות, שברים וכדומה, או שאת מתקשה רק בשאלות המורכבות יותר?
לפי זה תדעי אם לחזור על החומר מהבסיס או להתמקד במה שאת חלשה בו - בהתאם לזמן שנשאר לך.

מה שחשוב זה לא להתייאש!
תעברי על הטעויות שלך, תראי אם הן בתחומים מסוימים או לא, ולפי זה נעזור לך להתקדם.

פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
liat12 הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

כתובת: אשקלון
מאמרים: 2
  ציטוט liat12 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 14/ינואר/2013 ב- 14:31
באלגברה אני מתקשה בתרגילים המורכבים. בגאומטריה ובעיות יש לי בעיה רצינית עם תלת מימד, תרגילים באותיות, בעיות צירופים והתרגילים המורכבים יותר של הבעיות המילוליות. אני מצליחה לפתור חלק אבל את היותר מורכבים לוקח לי יותר זמן, אז במה שאני חלשה לעבור נושא נושא ממוקד?
תודה רבה על העזרה !
לתחילת העמוד
אלעד שווייצר (פסיכו) הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

כתובת: תל אביב
מאמרים: 18183
  ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 14/ינואר/2013 ב- 15:27
כן, תעברי באופן ממוקד על הנושאים שאת מתקשה בהם.

תבדקי מה ה"סוג" הספציפי של השאלות שאת נתקעת בהן ותבדקי בהסברים איך פותרים כאלה שאלות.

מה שאת לא מבינה - שאלי כאן בפורום.
פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .172 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.