הו!
מה לא אמרו עליו? גמרו עליו הרים של הלל.שיבחו וקילסו אותו.השוו אותו לתנ"כו של כיס.ואילו אני,הקטן,עומד נרעש ונבוך באחזי בו.כמה קולמוסים נשתברו בראשי בנסיונות עזים להבין בו עניינים פשוטים שהתבררו כלא אחרים מאשר שגיאות דפוס או חוסרים בתשומת לב.
עכשיו,אחרי כ40 דקות של כתיבת שאלה על אחד ההסברים בפסיכו כיס,בעניין שאלות הגיון,שמה לעשות,ההגיון העיקש שלי סרב לקבל,הבחנתי כי ההסבר של התשובה ומספר התשובה שהוגדרה כנכונה שונים.זה היה לאחר כתיבת שאלה על ההסבר שלכם,ונסיונות דחוקים ומשונים לקבל את ההסבר,תוך הגדרת המושגים "הגיון","נובע" וכדומה,מחדש.וזאת,רק משום שמודפס 3 במקום 4.
(המדובר הוא בעמוד 58)
לצערי נתקלתי פעם נוספת בתופעה,ובצורה יותר חריפה,שגם היא גרמה לי לבזבז לא מעט זמן על נסיונות להבין מה נדפק אצלי במח.
(עמוד 279,מבוא לבעיות.בפסילת התשובות פסלתם את תשובות מספר 2,3 במקום 1,2.בנוסף תשובה 3 הוצבה כ4,ו4 כ1.ובסוף,תשובה 1 הוגדרה כנכונה במקום 4)
זאת לאחר רפרוף בלבד,בספר.כתבתי לכם את זה על מנת שתבינו את עגמת הנפש והתסכול בחיפוש אחר הסבר כלשהו,בעוד ההגיון מתנגד לכך,וכדי שתוציאו מהדורה חדשה ומוגהת.אני מקווה שאלו טעויות יחידות ושלא תופענה גם בחוברות התרגול (גם אותן רכשתי).
|