פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

אני מטלבת לאיזה קורס פסיכומטרי להירשם, תעזרו לי.

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
SHADY הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 1
  ציטוט SHADY ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: אני מטלבת לאיזה קורס פסיכומטרי להירשם, תעזרו לי.
    פורסם: 04/מרס/2013 ב- 18:34
אני מטלבת לאיזה קורס פסיכומטרי להירשם, תעזרו לי בבקשה.
סמארט, היי קיו, קידוםת לחמן.
ולמה.
לתחילת העמוד
kepten הצג רשימה נפתחת
חבר מסור
חבר מסור
צלמית

כתובת: לא משנה
מאמרים: 96
  ציטוט kepten ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 04/מרס/2013 ב- 18:42
הייקיו לעולם לאOuch אני שם - לא שווה את הכסף - מצטער שהלכתי.

אייקיו להיזהר מהם כמו מאש! לא להתעסק איתם בכלל

נערך ע"י kepten - 04/מרס/2013 ב- 18:47
לתחילת העמוד
kepten הצג רשימה נפתחת
חבר מסור
חבר מסור
צלמית

כתובת: לא משנה
מאמרים: 96
  ציטוט kepten ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 08/מרס/2013 ב- 19:02

אפרט טיפה יותר:

לגבי High-q - כמה דברים שחשובים לדעת.. אולי אתם לא רואים את זה עכשיו כשאתם לא רשומים אבל האתר נופל כי פורצים אליו הרבה - כך נאמר לי בסניף ולכן נותנים כתובת חילופית. (יכול להיות שסידרו את זה לפני חודש- אבל כשאני הייתי רשום האתר נפל מידי פעם- למה לקחת סיכון? אם המערכת הזו היא המערכת למידה הכמעט עיקרית שלהם.)

*רמת מדריכים בhigh-q - לי היה בסניף מדריכה שלא היה לה זמן אליי   היא אמרה לי שאתה שולח לי הכי הרבה מיילים מכולם! כששלחתי לה שיעורי בית - נתנה לי הרגשה אישית של אל תשלח לי הודעות! 

*תגבורים - המדריכה שלי באזור השרון סניף זכרון יעקב - ציינה שאין לה זמן ויכולת לשבת איתי אחרי השיעור יותר מרבע שעה כשיש דברים שאני מתקשה. כך שאין דבר כזה יחס אישי בHigh-q.
אוסיף -  דבר טבעי הוא שתלמיד עושה שיעורים בכיתה הוא רוצה שיגשו אליו כמו ליתר התלמידים  - אליי היא לא ניגשה ובהפסקה ניגשתי אליה וביקשתי שתיגש והיא אמרה : אתה נרשמת לקורס קבוצתי - "אני לא מורה פרטית !!"
אם לא תעריך את מה שאתה מקבל אני לא אענה לך למיילים יותר !!

*האתר עצמו: האתר בנוי מאוד יפה.. אך אצלי אישית ה-LOD - שהוא מאגר הוידאו של כל השיעורים  נפל הרבה אבל יכול להיות שיש לי בעיה במחשב - אבל אני יכול להעיד על המחשב שלי שהוא נפל.

*אחרי הקורס - באותו יום שהולכים לעשות את המבחן האתר נסגר   אם מרגישים לא מוכנים למבחן ודוחים אותו -  אין פשרות  -הגעתי עד למנהלים והם אמרו שאין מצב. זה פשוט טרגדיה כי גם התשובות לסימולציות וגם לכמה ספרים עיקריים שלהם אין פיתרונות בצורה כתובה.

קידום:
קידום נותנים יחס מצויין - מההרגשה של אח שלי שלמד שם  ויש להם גם אתר מעניין מאוד! עם תרגולי אונליין שיש בהם מאות של תרגילים והם גם משאירים לך את האתר אחרי שמסיימים את המבחן.

פסיכו:
אני לא יכול להעיד על הספרים -  כי אין לי   - אבל רק לפי התרגול בחינם שיש באתר אני שם לב שהרמה שלהם גבוהה
סיכוי גדול שאני הייתי רוכש את הספרים אם הייתי יודע שאקבל "כוויה" מHigh-q.

לא לגשת לHIGH-Q באזור השרון!

המשך יום מעולהBig%20smile

נערך ע"י kepten - 13/מרס/2013 ב- 16:35
לתחילת העמוד
nofit הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

כתובת: באר שבע
מאמרים: 11
  ציטוט nofit ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 12/מרס/2013 ב- 18:56
הייתי בסמארט , והחומר ממש טוב ומקיף היחס שקיבלתי בקורס היה מאוד אישי. על כל שאלה ששאלתי קיבלתי  מענה . ועשו לנו 12 סימולציות ... אני ממליצה על סמארט בחום..
אם את רוצה יותר פרטים שלחי אלי הודעה בפרטי ואשמח לעזור לך

ד"א באו לקורס המוןן תלמידים שנכשלו באייקיו..
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .141 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.