אה יש לך מפע"ם???????את יודעת שזה מבחן מכוון-כאילו אם את עושה את הטעויות שלך על שאלות ראשונות בפרק יורדות לך יותר נקודות!!! תתרכזי עדידי.....וכן אחלה של הקלה רק אני נותנת לך טיפ
תודה קארןאבל את זה לא אמרו לי במרכז הארצי...אמרו לי שיש לי יותר שאלות מוסוות (שלא נותנים עליהן נקודות בכלל,שאלות פיילוט) והניקוד הוא לא כמו שאמרת אלא שעל כל שאלה אני מקבלת נקודה ואל תשובה שגויה לא מקבלת כלום כמו שאת עושה..לפני שנה היה את שיטת הניקוד שאת אמרת עכשיו אבל הפעם היא שונה.תודה בכל אופן:)
הא אוקיי פשוט יש איתי בכתה ילד שקיבל מפע"ם-והמדריך שלי אמר לו שאוי ואבוי לו אם הוא יעשה טעויות בשאלות הראשונות שזה מוריד לו הרבה נקודות.......בכל אופן הדבר הכי טוב במבחן הזה-הוא שמי שמקבל את הציון שלך לאן שלא תלכי-לא יודע שזה מפע"ם!!!!!!!!אסור להגיד להם אז ששששש זה סוד
חיפאית שכמותך בואי להרצליה...נעשה חיים:)
כן גם בפעם הקודמת עשיתי מפעם אבל המדריך שלנו לא עשה לנו סימולציות ממוחשבות כמו שתהיה בבחינה האמיתית שלנו וכך כל הכיתה שלנו לא עבר את ה-400.
צריך להתרגל לתכנה,לראות איפה ה-4 דקות נמצאות כדי שלא תעבור לנו השאלה לשאלה הבאה,פשוט הכנה גרועה הייתה לנו וגם מדריך על הפנים שבסופו של דבר התלוננו עליו..מלמד במכון פסיכומטרי לליקויי למידה והוא בעצמו מסתבך עם השאלות,תאמיני לי פסיכו יותר טוב ממנו:)
אני עושה את הבחינה באוניברסיטת תא..לפני שנה עשיתי אותה באחת וחצי בצהריים,הפעם יותר טוב בשמונה וחצי להתחיל אותה ולסיים אותה באחת וחצי:)
לא יושבים איתי עוד אנשים..זו בחינה רגילה כמו שאת יושבת עם אנשים שלמדו לפסיכומטרי גם אני כך רק הבחינה שלי היא מול מחשב ושלך דפים.
כן יהיו לי דפי טיוטה:) ובסוף שאלות קצר על הבחינה...כרגיל
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב על נושאים בפורם זה אתה לא יכול למחוק את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול ליצור סקרים בפורום זה אתה יכול להצביע בסקרים בפורום זה