פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

דילמה כמותית

הגב למאמר הגב למאמר הדף  <12
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
אלעד שווייצר (פסיכו) הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

כתובת: תל אביב
מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 18183
  ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 10/יוני/2009 ב- 11:53
דוד, אין שום בעיה לפתור כל שאלה בפסיכומטרי במשוואה, כמו בבי"ס, בפחות מדקה.

יש שאלות בודדות בבחינה, שחשיבה יצירתית יכולה לקצר בהן את הזמן, אך גם אז ניתן לפתור אותן בדרך המתמטית הרגילה בפחות מדקה בקלות.
בנוסף, אותה חשיבה יצירתית נדירה אצל אנשים, וכמעט בלתי אפשרי ללמד אותה.

פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
dannykr הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 153
  ציטוט dannykr ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 10/יוני/2009 ב- 13:19
אמרתי שמהקורס ושיטותיו אני לוקח מה שנוח לי.
לפתור בעית תנועה בחצים זה הזוי!
בחנתי סימולציות קורסים מול בחינות האוגדן. בעוד שבאוגדן יש מצד אחד שאלות מאוד טכניות ומצד שני שאלות חשיבתיות, לא ראיתי ולו שאלה שנפתרת באמצעות טריקים של קורס.
לעומת זאת בסימולציות קורס רוב השאלות מתבססות על שיטות שנלמדו בכיתה.
אגב כמי שנבחן פעם בפסיכומטרי ועושה אותו פעם שניה לשיפור אני יכול להגיד לכולם - הבחינות מהאוגדן שהמרכז הארצי מוכר משקפות את הרמה של הבחינה האמיתית- מבחינת סגנון, ניסוח , קושי וכיו"ב. הדבר לא נכון לגבי סימולציות של אף מכון. סימולציות מכון יכולות לסייע בתרגול ושינון החומר התאורטי ובעיקר התרגלות לתנאי הבחינה מבחינת זמנים. הן לא משקפות כמו שהבחינות של המרכז הארצי משקפות. לפעמים סימולציות קשות יותר - אז? האם זה אומר שאם הצלחתי לפתור שאלה ממש קשה, אני אצליח לפתור שאלה קלה באותו נושא בבחינה האמיתית שהמרכז הארצי הכניס בה עוד ניואנס קטן שלא נלמד בקורס? בקיצור זה לא 1 ועוד 1 שווה 2.

נערך ע"י dannykr - 10/יוני/2009 ב- 13:22
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר הדף  <12

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .125 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.