כתובת: חולון
מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 40
ציטוטתגובהנושא: הנדסת חשמל -מה לומדים? פורסם: 26/ינואר/2009 ב- 05:53
יש לי 8 חודשים עד תחילת התואר ויש לי זמן פנוי.. ב4-5 שנים האחרונות לא הפעלתי את הראש יותר מאיפה יצוץ לי המחבל במארבים או בפטרולים שעשיתי.. אז חשבתי אולי אהה וחוץ מהפסיכומטרי אז חשבתי אולי אקדים ואתחיל ללמוד מעכשיו חומר של שנה א זה צעד חכם? מי שלמד את זה ויוכל להגיד לי נושאים שכדאי לבוא מוכן לשנה א כדי שיהיה לי יותר קל אני אשמח תודה מראש
נראה לי שבתור התחלה תראה שאתה סגור על המתמטיקה ברמה של תיכון. כדאי גם לעבור על הפיזיקה, במיוחד אם לא למדת את זה כמגמה. אני יודע שבמכינה לומדים מכניקה וחשמל.
למדתי פיסיקה כמגמה אבל אני לא זוכר יותר מדי האם מתחילים מ0 שם? ומתמטיקה יש דברים שלא צריך נראה לי כמו גיאומטריה וכאלה אז במה כן להתמקד... האם שווה לי לעשות סתם לכיף מכינה במתמטיקה בלי לעשות את הבגרות?
פספסת את ההרשמה למכינה השנה ורובן כבר התחילו. במתמטיקה יש לך את חדו"א ולא יזיק לך לחזור על כל האלגברה (לוגוריתמים, הבינום של ניוטון, אינדוקציה, סדרות ומספרים מרוכבים) יחד עם גאומטריה אנליטית, ווקטורים, טריגונומטריה והסתברות.
הלימודים באוניברסיטה שונים מאוד מהתיכון והם מצפים שתדע כל מיני דברים שאתה לא יודע ושלא נלמדו או ילומדו באף קורס ואתה תמצא את עצמך בפיגור מתמיד פחות או יותר - כך לפחות הבנתי את זה :)
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב על נושאים בפורם זה אתה לא יכול למחוק את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול ליצור סקרים בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה