פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

פסיכו-כיס

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
JenRave הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

כתובת: חולון
מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 112
  ציטוט JenRave ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: פסיכו-כיס
    פורסם: 11/פברואר/2009 ב- 13:07
קיבלתי סוף סוף את הספר! תודה! יש לי שאלה. בעמוד 24, אני מניחה שיש טעות כתיב, אז למהדורה הבאה: תשובה (1) יוצאת דופן, ולא (2).
לתחילת העמוד
JenRave הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

ציטוט JenRave ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 11/פברואר/2009 ב- 13:13
תהייה נוספת, וסליחה אם אני מנדנדת. בחוברת ההדרכה של הפסיכומטרי, מזהירים שלא לבחור השלמת משפט לפי ידע כללי והיגיון חיצוני. אתם ממליצים את ההיפך. לפי ניסיונכם - המשפט יהיה הגיוני מבחינת ידע כללי תמיד? או שהוא יכול להיות בעל הגיון פנימי אבל לא נכון, ועדיין להיות התשובה הנכונה?
לתחילת העמוד
JenRave הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

ציטוט JenRave ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 11/פברואר/2009 ב- 13:35
בעמוד 42 נשכח חץ)
לתחילת העמוד
אלעד שווייצר (פסיכו) הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

כתובת: תל אביב
מאמרים: 18183
  ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 11/פברואר/2009 ב- 15:26
היי ג'ני,
שימי לב שבהשלמת משפטים אנחנו לא סותרים את מה שהמרכז הארצי כותב בחוברת ההדרכה שלו.
יכול להיות משפט שהוא לא תואם את מה "שנכון" מבחינת ידע כללי, אבל בפועל זה לא באמת קורה.
מסיבה זו, אנו ממליצים לחפש את התשובה שנראית לנו הגיונית יותר, אך לא לסמן אותה בלי לבדוק.
פשוט שזו תהיה התשובה הראשונה שתבדקי, ואם היא נכונה (ובדרך כלל היא תהיה כזו), תחסכי זמן בבדיקת תשובות נוספות.

ותודה על ההערות הנוספות :-)
פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
JenRave הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

ציטוט JenRave ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 11/פברואר/2009 ב- 18:20
עמוד 174, אני חושבת שבדוגמא הראשונה נפלה טעות גילי-3 (ולא 2), מים-5
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .156 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.