באופן אישי קצת קשה לי להבין מודע ללכת לקורס אמי"ר. כל מה שהבחינה הזו בודקת זה אוצר מילים והבנת הנקרא, שני דברים ש-95% מהלימום אליהם זה לימוד עצמי.
אם הבחינה היתה על דקדוק, תחביר וכו', אז קורס היה מוצדק. ברגע שכל מה שצריך לעשות זה לחרוש על המילון ולקרוא קצת כל יום, נראה לי מיותר לשלם למישהו שיגיד לך ללמוד את המילון או לקרוא.
אני ממליץ לקחת מילון פסיכומטרי וספר פסיכומטרי באנגלית, ולהתחיל לתרגל.
אני מבין, ומאחל לך הצלחה. פשוט הבעתי את דעתי. כדי ללמוד את מה שדרוש לבחינת אמי"ר צריך לימוד עצמי. קורס לא ילמד אותך אוצר מילים - את תצטרכי לעשות את זה. קורס לא יקרא במקומך שעה ביום אנגלית - את צריכה לקרוא. אם היו דברים נוספים שצריך למבחן הזה, אז יש מקום לקחת קורס (כמו בפסיכומטרי, בגרויות, או קורסים באוניברסיטה). פשוט בכל מה שנוגע לבחינת אמי"ר - מה שצריך לדעת לא נלמד בקורס, אלא באופן עצמי.
מה שיקרה בקורס זה שהמדריך יתרגל אתכם בכיתה את מה שאת יכולה לתרגל בבית - הוא לא מלמד דברים, כי אין מה ללמד.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב על נושאים בפורם זה אתה לא יכול למחוק את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול ליצור סקרים בפורום זה אתה יכול להצביע בסקרים בפורום זה