טיפש או חכם עצלן או שקדן תלמד לבד!
אני לקחתי קורס של קידום ולמרות הקורס לא התמדתי ולא הכנתי שעורי בית...
התוצאה הסופית היתה ציון גרוע יחסית למה שציפיתי האנגלית שלי היתה טובה מאד אבל לא במבחן
העברית שלי היתה בינונית יחסית לרמה בה התחלתי והמתמטיקה היתה ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שהתחלתי לא בגלל שלא הייתי טוב במתמטיקה (היתה לי בגרות 5 יחידות) פשוט לא הייתי רגיל לסוג התרגילים הזה ולמהירות בה נדרש לפתור אותם.
לאחר שלומדים איך לפתור את התרגילים המוזרים וגם הפשוטים בצורה מהירה המבחן במתמטיקה הופך להיות קל מה שנשאר זה ללמוד מילים בעברית ובאנגלית צריך לשפר מעט את אוצר המילים למי שמבין אנגלית טוב אבל לא יודע איך קוראים לצ'ופצ'יק של הקומקום.
בקיצור ללמוד לבד בדרך הזאת:
1) ללמוד את המילון שמצורף לספר בעברית (חשוב מאד)
2) ללמוד את המילון שמצורף לספר באנגלית
3) ללמוד את סוגי התרגילים ודרכים מהירות! לפיתרון ולתרגל כמה שיותר.
4) להזהר עם הסימון של טופס התשובות.
הטיפים האלה יכולים להעלות את הציון שלכם פלאים מנסיון.
מהנסיון שלי הקורס משעמם
וחוזר על מה שכתוב בספר אם אתם תלמידים של 70+ בחמש יחידות מתמטיקה ואנגלית אתם לוקחים את הבחן הזה ב700+ בקלות. חבל על הכסף וחבל על הזמן שאתם מחכים לקורס פעם או פעמים בשבוע...למה לא ללמוד כל יום או כמעט כל יום? אפשר להתקדם הרבה יותר מהר...חוץ מזה אם אתם קונים את הספרים ממשהו אתם יכולים לקחת מורה פרטי בכסף הזה שיכין אותם הרבה יותר טוב מה שנקרה קידום "אישי".
הדבר הכי חשוב שבגללו "נדפקתי" הוא הטופס המעצבן שצריך לסמן...תזהרו הכי הרבה לדלג שאלה ולא לדלג בטופס...זה יפיל לכם את כל המבחן אולי תרגול של מבחנים לפני המבחן האמיתי יכול לעזור אני לא יכול להעיד לגבי זה משום שלא תרגלתי.