כתובת: Argentina
מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 219
ציטוטתגובהנושא: אוף! אוף! פורסם: 12/יוני/2006 ב- 22:03
אני ממש מופתעת ממכם! או שתבטיחו ותקיימו או שאל תבטיחו ואז לא תצטרכו לקיים.....
אל תתבאסו עליי אבל הפסיכומטרי גם ככה מלחיץ אותי ואני בטוחה שאת כ-ו-ל-ם ואתם כבר עברתם אחד אם לא יותר מבחנים כאלה אז אתם צריכים לדעת מהזההה...ככה שאני מופתעת ממכם!
סוף סוף קמים קבוצה באמת נשמאמי של אנשים ובאמת צדיקים וכפרעליכם שלא רוצים לעשות עלינו כסף, אבל ה-ב-ט-ח-ת-ם לי שתשימו תרגולים! המבחן אוטוטוווווווו נגמרו התרגולים ואני רוצה לתרגל תרגילים בנושאים שאני מתקשה בהם...הבטחתם לעזור!
אבל קארן....
אמרתי לך כבר כמה פעמים... זה לוקח שבועיים לפחות..
אני מבין שאת רוצה תרגולים ופסיכו באמת משתדל.. אבל זה לוקח זמן.. אמרתי לך שכנראה יתחילו לעלות תרגולים כשבועיים לפני המבחן כי מכינים אותם....
גם אנחנו עדיין אוווווההההבים אותך... באמת... אנחנו עובדים מסביב לשעון!! בלי לישון אפילו.. מבטיחים...
לוקח זמן להכין את הכל.. אני כן יכול להגיד לך שיש כרגע מספר מדריכים בכירים שיושבים מסביב לשעון ומכינים את התרגולים ואת מערכי השיעור כדי שזה יהיה מוכן לפני המבחן אבל זה יקח לפחות שבוע עד שבועיים... "
האמיני לי שאנו עובדים מסביב לשעון, ומנסים להעלות את התרגולים הכי מהר שאפשר.
ונשמאמי שאנחנו וכפארעלינו שכמונו, ואנחנו עושים הכל שתלמידים כפארות ונשמות כמוך ושכמותך יוכלו להתכונן טוב יותר.
בינתיים, תבקשי מאלון קצת תרגול נוסף. אני בטוח שאם יתאמץ הוא יוכל לשלוף משהו מתחת לשרוול
כי גם הוא - כאפרה של מדריך ונשמה וצדיק (וזאת פסיכו מעיד מהיכרות אישית).
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב על נושאים בפורם זה אתה לא יכול למחוק את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול ליצור סקרים בפורום זה אתה יכול להצביע בסקרים בפורום זה