פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

לא יודע כבר מה לעשות...

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
Itakmar הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

כתובת: ינוב
מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 102
  ציטוט Itakmar ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: לא יודע כבר מה לעשות...
    פורסם: 25/מרס/2012 ב- 14:00
יש עוד עשרה ימים לפסיכומטרי ולא הצלחתי להגיע ליעד שלי פעם אחת בסימולציות... הציון הכי גבוה שהגעתי אליו הוא 773 כשהממוצע הוא בערך 750 מהשבועיים האחרונים. יש לי את הידע בשביל להוציא ציון מושלם אך אני תמיד מאבד ריכוז בכמה שאלות ויהי מה. ניסיתי פירות יבשים, שוקולד וכו׳ וההשפעה כמעט ולא מורגשת. האם יש לכם טיפים כיצד לשמור על רמת ריכוז גבוהה? תודה
לתחילת העמוד
עוגי הצג רשימה נפתחת
חבר מסור
חבר מסור
צלמית

מאמרים: 40
  ציטוט עוגי ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 28/מרס/2012 ב- 14:25
קוק יעשה את העבודה
לתחילת העמוד
אלעד שווייצר (פסיכו) הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

כתובת: תל אביב
מאמרים: 18183
  ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 28/מרס/2012 ב- 15:57
ריכוז הוא בחלקו (ולדעתי בעיקרו) עניין של ידע ושליטה בחומר.
אם אתה עסוק בלנסות להבין ולפתור את השאלות מן הסתם אתה מקדיש לך את מירב המשאבים השכליים שלך, ויש לך פחות משאבים שמופנים לוודא שאתה לא עושה טעויות טפשיות או של חוסר תשומת לב.

ברגע שאתה שולט בחומר באופן מוחלט, אתה יכול להתפנות לדברים אחרים, כמו לבדוק את עצמך בכל שאלה, לחזור על הפתרון שוב ולוודא שאתה לא טועה, לשים לב לא לטעות בסימונים בדף תשובות וכו'.

פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .234 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.