פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

רוצה להצליח בילק האנגלית...

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
מני345 הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש
צלמית

כתובת: צפון
מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 7
  ציטוט מני345 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: רוצה להצליח בילק האנגלית...
    פורסם: 23/אוגוסט/2011 ב- 16:37
Cry עשיתי פסיכומטרי פעם אחת בעבר ואני נגשת שוב  בעזרת ה, באוקטובר. בפעם הראשונה ניסיתי ללמוד לחלק האנגלית אבל התייאשתי מהר (למדתי איזה שתי יחידות במילון  בהרבה זמן שיננתי וכו ולאחר ממש מעט זמן שכחתי את כל המילים , נראה לי שזה בגלל שאני פחות חשופה לשפה ) הפעם הזאת אני רוצה (וחייבת) להצליח בחלק האנגלי  ולכן קניתי את המילון כיס שלכם  (לא ממש עוזר לי ההיגוי פנטי וכו) אני צריכה עזרה בלמצוא דרך ללמוד אנגלית לפסיכומטרי ואני מכנה להשקיע בזמן שנותר לי( אין לי עוד הרבה זמן למועד שאני נגשת)
לתחילת העמוד
אלעד שווייצר (פסיכו) הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

כתובת: תל אביב
מאמרים: 18183
  ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 23/אוגוסט/2011 ב- 17:07
לא כל כך הבנתי מתוך ההודעה שלך איפה את מתקשה באנגלית.

מה המצב שלך כרגע?
מה אחוזי ההצלחה בכל אחד מהחלקים?
איך את עומדת בזמנים?
במה את מתקשה בחלק של הלימוד?

פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
מני345 הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש
צלמית

ציטוט מני345 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 23/אוגוסט/2011 ב- 17:28
באנגלית ? בהכל ! ,ברור שיהיה בעית זמן  אבל זה לא הנקודה כי את הכל בטוח שאני לא ידע בזמן כה מועט אבל לפחות שיהיה משהו
במילולי וכמותי די טוב ב"ה מסתדרת עם הזמן
לתחילת העמוד
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 23/אוגוסט/2011 ב- 22:15
התכוונתי לאנגלית כי על זה שאלת.
אז מה התשובות לשאלות ששאלתי?
מה אחוזי ההצלחה בכל חלק?
מה קשה לך, למה את טועה?
האם בגלל שאת לא יודעת את משמעות המילים? האם בגלל שאת לא מבינה את המשפט?
האם בניסוח מחדש את מבינה את המשפט?
האם את מצליחה לפסול חלק מהתשובות?

בקיצור, אם את רוצה המלצות, תפרטי יותר.
הכי קל לי לפטור אותך במשהו כמו: "תלמדי את המילון, תעשי פתקים לאוצר מילים, תקראי ספר..."

אם את רוצה עזרה יותר רצינית, תפרטי יותר (כמה שיותר)

פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
מני345 הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש
צלמית

ציטוט מני345 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 24/אוגוסט/2011 ב- 08:39
לרוב אני לא מבינה את משמעות המילים וקשה לי ללמוד מילים (זה כמו ללמוד סינית כי אני לא חשופה לשפה)בע"פ וממילא שאני לא מבינה את המשפטים בכל חלקי הפרק (ניסוח מחדש , השלמת משפטים וכו) ואני לא מצליחה גם לפסול תשובות  וממילא שאחוזי ההצלחה שואפים לאפס ....
לתחילת העמוד
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 24/אוגוסט/2011 ב- 11:16
אני מרגיש כאילו אני מנסה לסחוט ממך מידע, וזה אמור להיות הפוך - את צריכה לרצות לתת לי כמה שיותר פרטים כדי שאעזור לך.

אז בהודעה הבאה שלך אני נותן לך משימה:
תכתבי על המצב של שלך באנגלית לפחות 20 שורות, ובבקשה, תעני על השאלות ששאלתי. תחשבי שזה מבחן, ואת צריכה לענות על כל שאלה.
פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .219 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.