פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

מבחן מותאם או רגיל?

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
אלעד שווייצר (פסיכו) הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

כתובת: תל אביב
מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 18183
  ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: מבחן מותאם או רגיל?
    פורסם: 10/יוני/2009 ב- 16:57

(הודעה שהועתקה)

אלעד שלום!
ברצוני לשאול אותך מספר דברים וגם להתייעץ איתך בנושא מסויים.
קודם כל רציתי באמת להודות לך על פועלך ותרומתך לכלל נבחני הפסיכומטרי ובפרט אליי , יישר כוח!

לפני כשבוע קיבלתי הודעה מהמרכז הארצי שאני אבחן במפע"ם בנוסף לכך קיבלתי דיסק קומפיומטרי שאותו כבר ניסיתי והתוצאות שלו היו נמוכות בהרבה מהסימולציות הרגילות.(כמותי -130 שזה בערך הציון שאני מוציא בד"כ , אנגלית - 127  שזה גם בערך הרמה שלי אבל במילולית שאמנם הוא הנושא הפחות חזק שלי הוצאתי 105 ! פתרתי שוב את הפרק המילולי ושוב הוצאתי את אותו ציון בקומפיומטרי שהוא 105 . אז עוברות לי מחשבות בראש שאולי עדיף שאני אבחן בשיטה הרגילה (דרך אגב זה פסיכומטרי שני שלי) אז רציתי להתייעץ איתך בנושא ותשפוך קצת יותר אור על הנושא למרות שחרשתי כבר את האינטרנט על המבחן הזה ומשום מה שאני ראיתי שכולם שיפרו את התוצאה שלהם בקומפיומטרי בניגוד אליי.

אני אמור להוציא ציון מאוד גבוה ולא קל מבחינתי של 680 . בנוסף רציתי לשאול אותך איך אתה חושב שהכי נכון שאני אתרגל את הסימולציות ע"פ שעון הקומפיומטרי או באופן רגיל , איזה דרכי למידה שונות כדי לשפר את המילולית ואם יש לך הסבר לכך שקיבלתי ציון נמוך יותר בקומפיומטרי שהקטע המילולי שבו לא היה מקרי כי קיבלתי פעמיים 105 שבסימולציות אני מקבל בין 122-132 בתודה מראש :) 

פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
אלעד שווייצר (פסיכו) הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

כתובת: תל אביב
מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 18183
  ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 10/יוני/2009 ב- 17:57
בעקרון, בבחינה המותאמת יש הרבה יתרונות.
אם באופן אישי, אתה מקבל ציונים גבוהים יותר בבחינה רגילה, אז כדאי שזו תהיה הבחינה שתעשה.

לגבי הסימולציות, תרגל אותן בזמנים כפי שתיבחן. אם החלטת להיבחן בבחינה מותאמת, תרגל זמנים של מותאמת ולהיפך.

פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .267 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.