ציטוטתגובהנושא: ניהול זמנים במילולי פורסם: 03/אוגוסט/2016 ב- 02:05
ערב טוב אלעד ! ראיתי שכתבת באשכול ניהול זמנים שהזמן המומלץ לאנלוגיות הוא כ2 דקות עכשיו השאלה היא האם זה כולל את כתיבת הקשר על הדף או יצירת הקשר בראש בלבד? את השניה אני מצליח אבל עם הראשונה אני מגיע ל3 דקות...
עוד שאלה לגבי הבנת הנקרא שמעתי על משהו בשם קריאה אקטיבית שיכול לסייע, האם ידוע לך על זה משהו והאם יש דברים בגו? עוד שאלה ראיתי איפהשהוא שצריך בפרק הכמותי לסמן על דף התשובות כל 5 שאלות האם זה תקף גם לפרקים; המילולי והאנגלית?
שאלה אחרונה האם תוכל להפנות אותי למקור של זה בחומר הלימוד כי אני לא מוצא את זה...?
תודה רבה אלעד ! היה נדמה לי שראיתי איפה שהוא בספרים לסמן כל 5 תשובות משהו כזה ,אבל אם אתה ממליץ אחת אחת אז כנראה שאין לזה מקור פה...
עוד שאלה לגבי סימון תשובות. אני מתכונן לפסיכומטרי השני שלי שהוא בתחילת החודש הבא. עכשיו אני זוכר במבחן עצמו שניסיתי להחליף תשובה שכבר סימנתי - הסתבכתי עם זה והאליפסה שרציתי למחוק לא נמחקה לגמרי ,אלא נשארה דהויה קצת. השאלה היא האם הסורק מזהה את זה או לא?
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב על נושאים בפורם זה אתה לא יכול למחוק את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול ליצור סקרים בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה