אכן כן. אני חושבת שהמקצוע הזה תורם המון וצריך הרבה מאוד מורים טובים-אני אישית עד שהגעתי לאנקורי לא הסתדרתי עם אף מורה באף בית ספר...אני חושבת שהמורים שצריכים להשקיע בתלמידים-זה התפקיד שלהם ואני לא חושבת שהייתי צריכה לשלם עשר אלף שקל בשביל יחס חם ממורים במקום לשלם אלף שקל כמו כולם....עובדה שעד כתה י"ב לא הייתה לי בגרות אחת ובכתה י"ב קבלתי הצטיינות-זה תלוי במורה לא בתלמיד. המטרה שלי היא להיות מורה כזאת. כמובן שהחלום שלי ללמוד משפטים באוניברסיטה אבל אני עדיין צעירה, אני רוצה להתפתח בקטן ולעסוק בזה בינתיים עד שאני אמצא את עצמי. הלוואי שכולנו נצליח. אמן.
מעבר לזה-המקצוע עצמו מכיל בתוכו כל כך הרבה דברים שמעניינים אותי- זה גם ללמוד חינוך גם ללמוד תנ"ך וגם לשון.... גם לילמוד שיטות הוראה, גם אפשרות להתקדם (להיות מחנכת או מה שאני באמת רוצה להיות מורה לתלמידים בסיכון) וזהו....אני פשוט חולמת על זה ואני הולכת להוציא את ה-500 שלי
קיבלתי מפע"ם שזה בחינה ממוחשבת ויש לי שם ארבע דקות לשאלה ו-7 דקות לקריאה בהבנת הנקרא.
אבל החיסרון בה שאני לא יכולה ללכת אחורה ולענות על שאלות שלא עניתי או שאני לא חושבת אם הן נכונות או לא.
אבל סהכ אחלה של הקלה..אמנם קצת ארוכה כשלוש שעות אבל טובה בשבילי.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב על נושאים בפורם זה אתה לא יכול למחוק את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול ליצור סקרים בפורום זה אתה יכול להצביע בסקרים בפורום זה