פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

טעות בספר חשיבה מילולית

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
Shahar_st הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

כתובת: קרית אתא
מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 9
  ציטוט Shahar_st ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: טעות בספר חשיבה מילולית
    פורסם: 25/אפריל/2013 ב- 21:37
עמוד 359 שאלה 49

אין קשר בין השאלה לתשובה..
ובאופן כללי.. אני לומד כבר למעלה מחודש עם הספרים שלכם.. אתם חייבים לעשות להם הגהה דחוף!
לתחילת העמוד
Shahar_st הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

כתובת: קרית אתא
מאמרים: 9
  ציטוט Shahar_st ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 25/אפריל/2013 ב- 21:48
טוב הבעיה היא שהתשובות של 49 ו50 התחלפו.. אבל ברצינות.. יש לכם המון טעויות.. חלקן קריטיות.. הבעיות הם לא בחישובים וכאלה אלא בעיקר בעיות שרשום שהתשובה היא למשל 3 למרות שההסבר תומך בתשובה 2..
מה שיותר מדאיג זה אם אני חושב שצדקתי במשהו ובעצם טעיתי. עצה מכל הלב, תפתרו את כל הספרים מההתחלה עד הסוף..
לתחילת העמוד
eyalperl1 הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש
צלמית

כתובת: רחובות
מאמרים: 25
  ציטוט eyalperl1 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 25/אפריל/2013 ב- 22:07
אני גם נתקלתי בתופעה.. בספר האנגלית יש גם כן טעות בעמוד 550 בתשובה לשאלה 4
לתחילת העמוד
אלעד שווייצר (פסיכו) הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

כתובת: תל אביב
מאמרים: 18183
  ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 26/אפריל/2013 ב- 03:26
טעויות הן חלק בלתי נפרד מכתיבת ספרי לימוד ומבחנים. זה קיים תמיד, כולל במבחני הפסיכומטרי עצמם (והרבה יותר מעצבן וקריטי להיתקל בטעות באמצע מבחן שאמור לקבוע אם תתקבל ללימודים...). מכיוון שאי אפשר להימנע מטעויות, אלא רק לתקן אותן עם הזמן, אני שמח לפחות שמדובר רק בטעות הקלדה ואילו ההסברים בתשובות נכונים.
אשמח אם תשלח לי בפרטי מקומות שנתקלת בהם שיש טעות הקלדה בטבלת תשובות (או טעות אחרת) על מנת שנעדכן למהדורות הבאות.

פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .250 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.