פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

דברי תורה לפסיכומטרי

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
hecq הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 322
  ציטוט hecq ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: דברי תורה לפסיכומטרי
    פורסם: 15/נובמבר/2006 ב- 13:31
ונעבור לדבר תורה:

בשעת לילה מאוחרת בעיר וילנה, צעד רבי ישראל מביתו לעבר בית המדרש לעסוק בתורה ולהתבודד עם קונו, ולפתע הבחין באור קטן מהבהב מתוך חנותו של הסנדלר, תמה על כך שהלה ממשיך בעבודתו בשעת לילה כה מאוחרת, נכנס לחנותו של הסנדלר ומצאו יושב ומתקן נעליים לאור הנר, ברכו רבי ישראל לשלום ושאלו: אמור נא לי, מפני מה הנך יושב בשעה כה מאוחרת ומתקן נעליים? ''רבי'', השיב הסנדלר בפשטות- ''כל זמן הנר דולק אפשר עוד לתקן...'' נרעד רבי ישראל עד עמקי נפשו, וראה בדבריו של הסנדלר רעיון עמוק ונפלא, ומוסר השכל כביר, הרי נשמתו של האדם משולה לנר, וכל זמן שהנשמה שוכנת באדם ודולקת בתוכו, יכול לעמול ולתקן את מעשיו ודרכיו.

מכאן למדנו שכל עוד נשמתנו באפינו והפסיכומטרי לפנינו אפשר לתקן ולשפר את הציון!!!

נערך ע"י אילפס - 15/נובמבר/2006 ב- 14:31
חדש מהמרכז הארצי! טימטומטרי!
לתחילת העמוד
korin890 הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

מאמרים: 3
  ציטוט korin890 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 17/נובמבר/2006 ב- 07:39

חחחחחחחחח איזה חמוד (:

אהבתי...
לתחילת העמוד
אילפס הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

מאמרים: 115
  ציטוט אילפס ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 18/נובמבר/2006 ב- 23:53
אני הייתי לוקחת מזה מסקנה נוספת:
כל זמן שעוד לא נעשה הפסיכומטרי, כלומר בחודש הקרוב, אפשר לתקן ולהוסיף ולעשות את ההשתדלות בשביל לקבל 800. ככה אולי לא נצטרך פעם שניה...
בהצלחה לכולנו,
כל עוד הנר דולק אפשר לתקן!!!
בכל דבר צריך למצוא ת'טוב-גם בפסיכומטרי...
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .297 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.