פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

חוג ללימודי הפרעות בתקשורת בת"א

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
Eminem הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 28
  ציטוט Eminem ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: חוג ללימודי הפרעות בתקשורת בת"א
    פורסם: 04/אוגוסט/2011 ב- 20:10

מותנה בציון פסיכומטרי 650 ומעלה 715 ציון התאמה

מותנה בציון פסיכומטרי 685 ומעלה 670 ציון התאמה

הבנתי נכון שאם יש לי מעל 685 בפסיכו אז ציון התאמה 670 מספיק לי?

למה יש הבדל של 45 נקודות בציוני ההתאמה בין מי שיש לו פסיכו 685 למי שאין לו? נראה לי מוזר :)

חוץ מזה, אם אפשר,אשמח לכל הסבר על המקצוע, הלמידה וכל דבר אחר שקשור!

לתחילת העמוד
אלעד שווייצר (פסיכו) הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

כתובת: תל אביב
מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 18183
  ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 04/אוגוסט/2011 ב- 20:36

אני לא יודע לגבי תנאי הקבהל הספציפיים האלה, אך ישנן פקולטות "שמחשיבות" את ציון הפסיכומטרי יותר מהבגרות (מסיבות שונות, בין השאר מכיוון שהפסיכומטרי בדרך כלל נעשה בזמן האחרון כך שאם מישהו "זרק" בבית ספר וכעת הוא התחיל להשקיע, אז זה יתבטא בפסיכומטרי וזה מה שחשוב ללימודי התואר.

לכן, אם ציון הפסיכומטרי גבוה יותר, הן מרשות לעצמן "לוותר" מעט בציון הבגרות הדרוש.

למשל, במקרים רבים יש קבלה אוטומטית על סמך ציון פסיכומטרי מסוים. לדוגמה, בזמני מי שקיבל מעל 731 בפסיכומטרי היה יכול להתקבל ללימודי ניהול או כלכלה (לא זוכר) באונ' תל אביב בלי קשר מה ממוצע הבגרות שלו.

האמת, רק בזכות זה אני וחצי מהחברים שלי בתואר התקבלנו. אם הייתי צריך לחשב את ציון הפסיכומטרי הדרוש לי לפי הסכם המוצהר, הייתי צריך פסיכומטרי 900 עם בגרות כמו שלי...

פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .219 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.