פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

מחפש עצות לגבי המצב שלי

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
MathOmatiX הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש
צלמית

כתובת: קיבוץ מזרע
מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 2
  ציטוט MathOmatiX ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: מחפש עצות לגבי המצב שלי
    פורסם: 08/מרס/2010 ב- 16:57
שלום לכולם !!!

אני כרגע עומד כשבועיים לפני הבחינה, ובפרקים הכמותיים יוצא לי בממוצע 5 טעויות לפרק (לפעמים אף יותר)

אני חושב שזה נובע מהזמנים הלחוצים, ל2 שאלות אני בכלל לא מספיק להגיע כמעט תמיד והשאר זה טעויות לפעמים קטנות לפעמים פשוט שאלות שנתקעתי בהן ונטשתי.

יש למישהו עצות מסויימות שאני יכול להיעזר בהן על-מנת לצמצם את כמות הטעויות בפרקים הכמותיים ?

הבעיה שלי לא נובעת מחוסר ידע של החומר מכייון שאת החומר אני יודע טוב, וברגע שאני מסיים פרק ועובר על הטעויות אני מבין איפה טעיתי תוך זמן קצר מאוד וללא בעיה מסויימת ..

תודה
לתחילת העמוד
tsofnat הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש
צלמית

מאמרים: 30
  ציטוט tsofnat ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 08/מרס/2010 ב- 20:20
תרגול ותחקור- תפתור המון סימולציות נניח 10+ ואז תתחיל כבר לפתור רק פרקים בכמותי על זמן(אם שם אתה צריך להשתפר הכי הרבה) תנסה לראות אם אתה טועה בנושאים מסויימים (גם אם אלה הטעויות הן טפשיות ואתה כן יודע לפתור הלחץ זמנים תוקף את הנקודות תורפה, נושאים שאנחנו יודעים אבל לא טוב כמו שחושבים) תקח את כל השאלות שטעית בהן ותפתור אותן שוב על זמן עד שאתה פותר אותן בזמנים מתאימים, תראה שאתה יודע בע"פ את כל החוקים וחזקות שהשברים ומה שלא צריך לזכור בע"פ.

תנסה לראות איפה הזמן "מתבזבז" בקריאה של השאלה לדוגמא יכול להתבזבז זמן קריטי שים לב לזה

אל תשאיר שאלה לא מסומנת!!

לתחילת העמוד
MathOmatiX הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש
צלמית

כתובת: קיבוץ מזרע
מאמרים: 2
  ציטוט MathOmatiX ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 08/מרס/2010 ב- 20:44
תודה רבה לך ! ! !

אני חושב שדווקא בחישובים אולי אני נתקע עם הזמנים, השאלות שלוקחות לי הרבה זמן אני מצליח בסופו של דבר ..

אנסה לתחקר בדיור איפה התורפה שלי ולהיות מודע יותר על מה אני נתקע ואם יש דפוס לכך ...

לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .266 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.