פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

כמה שאלות בקשר לפסיכומטרי

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
wwwe הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 1
  ציטוט wwwe ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: כמה שאלות בקשר לפסיכומטרי
    פורסם: 02/יולי/2011 ב- 05:57

שלום
אני מעוניין לעשות פסיכומטרי, כרגע אני לא יודע את המועד המדוייק.
כרגע סיימתי את כל תעודת הבגרות שלי (אני אחרי צבא). המומצע שלי יצא בערך כ8.5 כך שאני חייב פסיכומטרי בכדי להתקבל לאוניברסיטה.
השאיפה שלי היא הציון הכי גבוהה שאוכל להפיק. רק לפני כן כמה שאלות:
מה הוא המועד הכי טוב לעשות את הפסיכומטרי? זאת אומרת איך אני אוכל לבוא הכי הרבה מוכן למבחן? מה אני יכול לעשות אפילו לפני שאני ניגש לקורס עצמו? כי הבנתי שבקורס עצמו הכל נופל עליך במכה אחת ואתה נכנס יחסית ללחץ..וכרגע אין לי מועד מדוייק ככה שאני רוצה להשקיע את כל כולי לקראת המבחן הזה..מה אוכל לעשות לפני הקורס? על מה להתאמן ספציפית?
דרך אגב, האנגלית שלי ממש חלשה(!) הדיבור שלי ממש ממש חלש ברמת השיחה אפילו..את הבגרות עברתי בקושי..4 יחידות וקבלתי 65 ועשיתי את המבחן עם ההקלה שהיתה לי..יומן אלקטרוני..
איפה הכי כדאי גם ללכת ללמוד מכל מוסדות הלימוד?
איך אני יכול לשפר את האנגלית שלי לקראת הפסיכומטרי במיוחד? זה ממש חשוב לי..
אשמח לטיפים כלליים מהחבר'ה שיותר הצליחו במבחן הזה..ומאלה שהיו משפרים את עצמם בדיעבד.. תודה מראש על העזרה!!!

לתחילת העמוד
אלעד שווייצר (פסיכו) הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

כתובת: תל אביב
מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 18183
  ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 02/יולי/2011 ב- 14:31
אין שום משמעות למועד שבו תיבחן - פשוט בחר מועד שיהיה לך הכי נח.
לגבי הכנה לפני הקורס - מומלץ להתחיל עם שני דברים עיקריים - רענון באלגברה וגיאומטריה, ושיפור אוצר מילים בעברית ובאנגלית.

יש לנו ערכה במיוחד בשביל זה - ערכת טרום קורס, שתכין אותך הכי טוב לקראת קורס פסיכומטרי.
]ערכת טרום קורס
פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .156 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.