פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

בחינה P-2

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
Bender Rodrigez הצג רשימה נפתחת
חבר מסור
חבר מסור

מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 56
  ציטוט Bender Rodrigez ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: בחינה P-2
    פורסם: 21/ינואר/2010 ב- 15:17
אמנם הבלגתי במבחנים הקודמים שלכם אבל עכשיו אני חייב להעיר:
פרק 7 שאלה 1: יצאתם מנקודת הנחה שאנשים ראו את הסרט "גריז". מבחינתי, כאחד שלא ראה את הסרט, כל התשובות יכולות להיות נכונות.

פרק 4 שאלה 12: גם 2 וגם 3 נראות בעיניי הגיוניות.

פרק 5 שאלה 8: חיפוש מהיר ב"בבילון" יניב את הפירוש הבא: "כרך"= עיר גדולה, מטרופולין, קריה, בירה. האם נאמר משהו לגבי הצפיפות? ממש לא. אחד ממאפייני הכרך הוא לא בהכרח הצפיפות.

פרק 5 שאלה 29: הבריאתנים הם אנשים שהתנגדו לתורת דרווין כי בתורתו הוא אומר שהאדם נוצר מהקוף. האם אפשר להסיק, איפוא, שבריאתנות היא אמונה כי העולם נברא בשישה ימים?לא. אין לכך שום קשר לנאמר.

פרק 6 שאלה 21:לא הבנתי בכלל מה הכוונה. מבחינתי - סלט.

אתם אמרתם שבחינה זו טיפה יותר קשה מהבחינה האמיתית. אני אומר, כאחד שפותר מבחנים אמיתיים שנערכו לאחרונה, שבחינה זו קשה מאוד. שימו לב שבחלק השלמת המשפטים באנגלית חייבות להיות תשובות חד משמעיות.

אשמח לקבל תשובה בקרוב. אני מצטער על הטון הנרגן.

לתחילת העמוד
TripMan הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש
צלמית

כתובת: באר שבע
מאמרים: 33
  ציטוט TripMan ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 23/ינואר/2010 ב- 14:11
גם אני לאחר שפתרתי את המבחנים של המרכז הארצי, ולאחר 2 בחינות של האתר, P1 ו P2 לדעתי הרמה פה ממש ממש קשה, ומה גם שיש הרבה שאלות לדעתי שהן קצת לא ממש מתאימות להיבט הפסיכומטרי...או שהתשובות אינן חד משמעיות
לתחילת העמוד
אלעד שווייצר (פסיכו) הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

כתובת: תל אביב
מאמרים: 18183
  ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 23/ינואר/2010 ב- 15:45
אני יכול להשיב לכל אחת מהשאלות בנפרד, אבל זה לא משנה יותר מידי.
כמו שכתבתי רבות בפורום, אף בחינה, שלנו או של המכונים, אינה טובה כמו הבחינות הפסיכומטריות האמיתיות של המרכז הארצי.  אי אפשר להגיע לבחינות בדיוק ברמה של המרכז הארצי מסיבות רבות, הרבה מעבר לבעייתיות בשאלה כזו או אחרת.  יש תורה שלמה מסביב לבניית המבחן, הן בסוגי השאלות, ברמתן, באופן סידורן בבחינה, בתשובות של כל שאלה ועוד ועוד.

אני תמיד ממליץ לפתור את הבחינות של המרכז על פני כל בחינה אחרת, ואת הסימולציות של המכונים ושלנו להשאיר כתרגול בלבד.

לגבי הערכת ציון - את זה ניתן לעשות רק עם המבחנים של המרכז ולא עם אף בחינה אחרת.

פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .203 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.