פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

האם כדאי לי לעשות פסיכומטרי?

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
liron5 הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש

מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 6
  ציטוט liron5 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: האם כדאי לי לעשות פסיכומטרי?
    פורסם: 30/אוגוסט/2009 ב- 20:26

אני רוצה ללמוד מנהל עסקים במכללה, לא משנה איזה מכללה ורובן דורשות תעודת בגרות בממוצע 93+ ללא פסיכומטרי.
יש לי תעודת בגרות עם 3 יחידות מתמטיקה בציון 100 (ירדתי מ5 ל3, אני לא אוהבת מתמטיקה) ואנגלית 5 יחי' עם 80.
בסך הכל יש לי רק 22 יחידות ממצוע 93.
אם אני אשפר את התעודה לממוצע 95+ ואוסיף אולי עוד 5 יחידות, זה יעזור ואני לא אצטרך פסיכומטרי?
כי האמת ממש אין לי כח לעשות פסיכומטרי. ואני מפחדת שאני לא אתקבל למכללה בגלל שיש לי רק 22 יחידות.
לתחילת העמוד
assafy הצג רשימה נפתחת
חבר בכיר
חבר בכיר
צלמית

מאמרים: 968
  ציטוט assafy ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 30/אוגוסט/2009 ב- 20:53
היי לירון
מספר היחידות לא משנה. החשוב הוא הממוצע. זו השורה התחתונה, וזה מה שמשנה למכללה/אוניברסיטה

באשר למקרה שלך-אם לא צריך פסיכומטרי, אין טעם לעשות.
אבל כן תצטרך לעשות בחינת מיון באנגלית (אמי"ר) כדי לסווג את רמת האנגלית שלך.
לרוב, מי שלא עושה שום בחינות מיון באנגלית (אמי"ר או פסיכומטרי) משובץ אוטומטית לקבוצה הכי נמוכה

בכל מקרה, ברר עד הסוף כדי להיות במאה אחוז מהן הדרישות, והאם אתה באמת מתקבל עם ממוצע הבגרות שלך וללא פסיכומטרי.

והכי חשוב-לך למכללה שאתה רוצה ללמוד בה כדי להתרשם, זה הכי חשוב.
לתחילת העמוד
Ofir09 הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש
צלמית

כתובת: חיפה
מאמרים: 3
  ציטוט Ofir09 ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 31/אוגוסט/2009 ב- 14:41
את יכולה להתקבל במרכז האקדמי כרמל.
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .234 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.