כתובת: נהריה
מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 3
ציטוטתגובהנושא: שאלה לגבי מועד בחינה מותאמת פורסם: 21/נובמבר/2014 ב- 01:00
בעוד חודש אני אגש למבחן הפסיכומטרי , אושר לי להיבחן בתנאים מותאמים , למיטב הבנתי הן מדגישים שהמבחן יהיה או ביום הבחינה הרגיל או בטווח של שבועיים לאחר מכן.
משמע אני ממש מקבל מבחן פסיכומטרי אחר לגמרי במידה ואני ניגש לדוגמה שבוע אחרי עם אותם אנשים שלהם יש התאמות כמו שלי המבחן הוא שונה לגמרי
מניסיון שלך אלעד או כל מיני מבינים בתחום , יש הבדל במועדים אולי מנסים לעשות אותו הוגן מאוד.. רק מכוון שזה בתנאים מותאמים ?
האם יש אפשרות לראות את המבחן לאחר מכן הרי יש סיכוי גדול שהוא כלל לא יפורסם כי הוא בעל מועד שולי
קצת התערבבה לי השאלה שלך ולא היה ברור לי מה אתה מציין כעובדה ומה אתה שואל, אבל אני אנסה לעשות קצת סדר.
בכל מועדה הפסיכומטרי המטרה שרמת המבחן תהיה דומה ככל שניתן. מכיון שזה בלתי אפשרי, מתבצע תקנון של הציון כך שאם מישהו קיבל מבחן מעט קשה יותר אז יעלו את הציון ולהפך - במבחן קל יורידו מעט את הציון. בסופו של דבר מגיעים למצב בו לא משנה באיזה מועד עשית את הבחינה - הציון שלך תמיד יהיה אותו דבר, הוא לא יושפע מרמת המבחן או מהמועד (כנ"ל במבחן מותאם - לא עושים אותו יותר קל כי הוא מותאם).
מבחן מותאם לא מפורסם מכיוון שמדובר במבחן ממוחשב ואדפטיבי - אי אפשר לפרסם מבחן כזה כי כל נבחן מקבל מבחן שונה.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב על נושאים בפורם זה אתה לא יכול למחוק את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול ליצור סקרים בפורום זה אתה יכול להצביע בסקרים בפורום זה