פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

שאלה לגבי מועד בחינה מותאמת

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
shlomiooster הצג רשימה נפתחת
חבר חדש
חבר חדש
צלמית

כתובת: נהריה
מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 3
  ציטוט shlomiooster ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: שאלה לגבי מועד בחינה מותאמת
    פורסם: 21/נובמבר/2014 ב- 01:00
בעוד חודש אני אגש למבחן הפסיכומטרי , אושר לי להיבחן בתנאים מותאמים , למיטב הבנתי הן מדגישים שהמבחן יהיה או ביום הבחינה הרגיל או בטווח של שבועיים לאחר מכן.
משמע אני ממש מקבל מבחן פסיכומטרי אחר לגמרי במידה ואני ניגש לדוגמה שבוע אחרי עם אותם אנשים שלהם יש התאמות כמו שלי המבחן הוא שונה לגמרי

מניסיון שלך אלעד או כל מיני מבינים בתחום , יש הבדל במועדים אולי מנסים לעשות אותו הוגן מאוד.. רק מכוון שזה בתנאים מותאמים ?
האם יש אפשרות לראות את המבחן לאחר מכן הרי יש סיכוי גדול שהוא כלל לא יפורסם כי הוא בעל מועד שולי
לתחילת העמוד
אלעד שווייצר (פסיכו) הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
מנהל הפורום

כתובת: תל אביב
מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 18183
  ציטוט אלעד שווייצר (פסיכו) ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 24/נובמבר/2014 ב- 13:18
אהלן שלומי,

קצת התערבבה לי השאלה שלך ולא היה ברור לי מה אתה מציין כעובדה ומה אתה שואל, אבל אני אנסה לעשות קצת סדר.

בכל מועדה הפסיכומטרי המטרה שרמת המבחן תהיה דומה ככל שניתן. מכיון שזה בלתי אפשרי, מתבצע תקנון של הציון כך שאם מישהו קיבל מבחן מעט קשה יותר אז יעלו את הציון ולהפך - במבחן קל יורידו מעט את הציון. בסופו של דבר מגיעים למצב בו לא משנה באיזה מועד עשית את הבחינה - הציון שלך תמיד יהיה אותו דבר, הוא לא יושפע מרמת המבחן או מהמועד (כנ"ל במבחן מותאם - לא עושים אותו יותר קל כי הוא מותאם).

מבחן מותאם לא מפורסם מכיוון שמדובר במבחן ממוחשב ואדפטיבי - אי אפשר לפרסם מבחן כזה כי כל נבחן מקבל מבחן שונה.
פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .125 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.