מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 100
ציטוטתגובהנושא: הבטחת שאשתפר הרבה פורסם: 01/פברואר/2013 ב- 00:57
אני לומד כבר חצי שנה רק לאנגלית (אחרי מבחן מוצלח בכמותי ומילולי) והצלחתי לשפר לא מעט בזכותך ובזכות האתר. אבל אני עדיין עומד על פחות ממה שרציתי (בין 118-127). אני מצליח להבין כמעט את כל המילים במבחן אבל טועה בכל זאת. יש לך רעיון איך לשפר את המצב?
אז ככה.
השלמת משפטים- יש לי 2-3 טעויות - נראה לי שמזה אין מנוס כי האוצר מילים עדיין לא מאפשר לי להגיע למקסימום.
ניסוח מחדש- גם פה כ2-3 טעויות, למרות שתמיד נראה לי שהפעם לא יהיו בכלל טעויות.(זה מוזר כי בשאלות האלו גם כשהייתי מקבל במבחן הרבה פחות- בסביבות 100 (מתוך 150) התוצאות בניסוח מחדש היו דומות - זה היה הצד החזק שלי יחסית). יוצא שבתחום הזה לא השתפרתי כמעט.
הבנת הנקרא- עדיין יש לי טעויות והן מיותרות, נראה לי שפה הבעיה היא בזמנים - לא נשאר לי מספיק זמן. כשיוצא שיש לי זמן אני מצליח בדר"כ ב9 מתוך 10.
בקשר לזמנים- בהשלמת משפטים כ45 שניות לשאלה. ניסוח מחדש לוקח לי בערך דקה וחצי לשאלה וגם אז "בא לי" לחזור ולוודא שזו התשובה, אף פעם אני לא מצליח להיות בטוח בתשובה. בהבנת הנקרא קצת פחות מדקה לשאלה.
זה היה ארוך:) מה אתה אומר?
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב על נושאים בפורם זה אתה לא יכול למחוק את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול ליצור סקרים בפורום זה אתה יכול להצביע בסקרים בפורום זה