ציטוטתגובהנושא: למידה לפסיכומטרי פורסם: 19/פברואר/2012 ב- 20:43
שלום...
קניתי את הספרים שלכם כי שמעתי שהם מעולים, ואני לומד לפסיכומטרי באפריל לבד כי לא הספקתי להירשם לקורסים...
הבעיה, שהתחלתי באיחור אחרי התוכנית שבניתם אז אני מנסה לעשות הכל יותר דחוס...יש לכם המלצה איך לעשות את זה אחרת?
דבר נוסף, זה שאני מנסה לעשות תרגילים בעברית(אנלוגיות) ובאנגלית(השלמת משפטים) אחרי שלמדתי יחידה במילון(ראיתי שאלה הסוגי תרגילים הראשונים ובעקבות הלחץ התחלתי איתם)... הבעיה שהמון מילים בתרגילים האלה גם בעברית וגם באנגלית מכילים המוןן מילים לא מוכרות(גם התרגילים הבסיסים לפי מה שכתוב בספרים) ואני מוצא את עצמי בודק בתשובות כל פעם כדי להבין את המילה שאני לא יודע, וזה במקום ללמוד את השיטות פתרון ולתרגל את סוג התרגילים הזה...
מה אתם ממליצים לי לעשות?אני מרגיש שאני מבזבז את הזמן בפתרון תרגילים במקום בלמידת המילים כי אני לא מבין את המילים שבתוך התרגילים(תרגילים שהבנתי את המילים פתרתי בהצלחה), אבל ברור לי שאי אפשר לחכות לסיים את המילונים כי אז לא ישאר זמן...
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב על נושאים בפורם זה אתה לא יכול למחוק את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותך בפורום זה אתה לא יכול ליצור סקרים בפורום זה אתה יכול להצביע בסקרים בפורום זה