פסיכומטרי

שאלות נפוצות שאלות נפוצות  חפש בפורום   לוח שנה   רישום משתמש חדש רישום משתמש חדש  התחבר [משתמש קיים] התחבר [משתמש קיים]

לא פייר,פשוט לא פייר!!!

הגב למאמר הגב למאמר
מחבר
  נושא חפש נושא חפש  אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה
ממורמרת הצג רשימה נפתחת
פסיכי לא מזוהה
פסיכי לא מזוהה
  ציטוט ממורמרת ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה נושא: לא פייר,פשוט לא פייר!!!
    פורסם: 21/מרס/2007 ב- 17:49
דיי,זה המבחן הכי מחורבן שקיים....למדתי בקורס מקוצר וכשראיתי שאין לי מספיק זמן ללמוד,המשכתי ללמוד לבד אחרי הקורס ואני יושבת כבר חודש יום יום ולומדת ואפילו לא רואה אור יום....ורוצה ונחושה...אני לא חושבת שאני מחוסרת יכולת ואני טיפוס שמתמודד יפה בתנאי לחץ,אבל היום התחלתי עם האומדן הראשון לפני הבחינה שהיא ב 1 לאפריל ואני מרגישה שאין לתלמיד מצב ליישם את החומר הנלמד,עד שאתה קולט מי נגד מי בשאלה,עברה חצי דקה...וזה הזמן המקסימלי לשאלה לדוגמא במילולי...בקיצור פשוט עזבתי את האומדן בצד ואני כל היום מנוטרלת,אין לי מושג איך אני אעבור את המחבן הזה בציון שאני צריכה,אני מרגישה שהמבחן הזה לא בוחן יכולות,לא התמודדות בתנאי לחץ ולא בקיאות בנושאים הנלמדים,אלא אם כן הוא יודע כל נושא לבוריו...שכן הוא אפילו לא יצטרך להסתכל על השאלה ומיד יפתור(שעם כל הכבוד לזה שלמדתי הרבה,אני לא במצב הזה ואני לא חושבת שיש מישהו כזה)...בקיצור,זה טוטו...לא מבחן.

טוב אחחח הוצאתי את זה....הייתי חייבת להתפרק.סורי על הקדיחה! אני פשוט מתוסכלת וממורמרת על העובדה שחבר'ה בגילנו צריכים לעשות את הכמעט בלתי אפשרי כדי ללמוד ולהתפרנס בכבוד במדינה הזאת,ע"י מבחן שאינו משקף שום יכולת שקשורה ליכולת הסטודנטיאלית שקיימת בארץ.

בהצלחה למי שנבחן בקרוב וחג שמח!
לתחילת העמוד
פסיכו הצג רשימה נפתחת
מנהל פסיכו
מנהל  פסיכו
צלמית
:: טל טסונה ::

כתובת: ישראל
מצב מקוון: מנותק
מאמרים: 1031
  ציטוט פסיכו ציטוט  הגב למאמרתגובה קישור ישיר לפירסום זה פורסם: 21/מרס/2007 ב- 20:18
שלום לך ממורמרת לחוצה...
קודם כל ברוכה הבאה למשפחה ואל תדאגי, כמו שאומרים בישראל יהיה בסדר...

לגבי ההערה שלך, זה לא נכון שיש חצי דקה לשאלה, יש דקה ולפעמים יותר.
לדוגמא בפרק המילולי, שאלות מילים וביטויים אמורות להיפתר בחמש עשרה שניות גג, מה שמפנה זמן לשאלות שבאות אחרי, כנ"ל השאלות הראשונות של פטל ואנלוגיות...

במילים אחרות, במקום להלחץ פשוט תפתרי, מה שיהיה יהיה, גג לא הספקת את כל השאלות? אז אין 800 אבל על מה שאת עונה תעני נכון!!

חוצמזה, אם יש לך שאלות תרגישי חופשי לשאול, בשביל זה אנחנו כאן אז יאללה... ללמוד!!

StarStarStar
פסיכו - פסיכומטרי חינם!
לתחילת העמוד
 הגב למאמר הגב למאמר

קפוץ לפורום הרשאות פורום הצג רשימה נפתחת

דף זה נוצר ב .281 שניות.
  Copyright © 2007 Psycho.co.il All rights reserved.